0

dior make-up spring 2014 150Al moet voor ons gevoel de winter nog beginnen, Dior heeft haar lentecollectie al paraat staan. De nieuwe make-upjes onder de naam ‘Trianon’ zijn geïnspireerd op het 17e-eeuwse Versailles, waarvoor het privédomein ‘Petit Trianon’ van Marie-Antoinette als inspiratie heeft gediend.

Dior heeft het 17e-eeuwse Versailles in de collectie terug laten komen door voor zachte en popachtige kleuren te kiezen, de verpakkingen te versieren met strikjes en de hoofdrol te leggen bij de basis van de make-up. Zo is er een pore minimizer en de eye prime, een oogschaduwbasis die het oog gladstrijkt, om de huid egaal te maken.

Mocht je zelf geen Marie-Antoinette zijn: wees gerust. Er is voor ieder wat wils. Het is een echte frisse lentecollectie waarin het Parijse modehuis inspeelt op de laatste trends. Dit doet ze door extreem matte effecten af te wisselen met satijnglans. De matte textuur komt terug in zowel de oogschaduw als in de nagellak.

De nagels zijn gebaseerd op de texturen en kleuren van aardewerk uit de 17e-eeuw. Dat uit zich in vier matte nagellakjes met een ‘frosted pearl’ effect. Ze hebben de schattige namen ‘Bouquet’, ‘Porcelaine’, ‘Perlé’ en ‘Bloom’ gekregen.

Om al lekker in de stemming te komen voor het aankomende seizoen, kun je je hier beneden verlekkeren aan de producten. Ze liggen nu in de winkel.

Dior TrianonDior Trianon oogschaduwpalletteDior Trianon oogschaduwDior oogschaduwpallette Trianon

Dior Trianon oogschaduw mono

Dior oogschaduw mono's Trianon Dior oogschaduw Trianon mono'sDior foto TrianonDior kwast TrianonDior palletteDior Trianon palletteDior blush TrianonDior Trianon blushDior lipstick TrianonDior Trianon lipstickDior lipgloss TrianonDior Trianon lipglossDior Trianon lipbalmDior Trianon oogpotloodDior Trianon pore minimizerDior Trianon glow maximizerDior Trianon eye primeDior Trianon foto
www.dior.com

(Tekst: Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties