0

Estee Lauder Advanced Night RepairHet is geen geheim dat je huid dagelijks nogal wat te verduren krijgt. UV-stralen, make-up en vuil in de lucht kunnen voor zichtbare schade zorgen. Daarom is het van belang dat je je gezicht goed beschermt.

Dat de huid ‘s nachts het beste herstelt, weet Estée Lauder als geen ander. Het Amerikaans cosmeticabedrijf introduceerde al in 1946 hun eerste gezichtscrème, destijds op recept van een familielid die chemicus was. Jaren later zijn ze nog steeds een grote speler in beautyland.

Nu komt Estée Lauder met een nieuw verbeterde gezichtscrème op serum basis. De Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II is het resultaat van langdurig DNA onderzoek. In de formule ligt de focus op katabolisme; een natuurlijk zuiveringsproces waardoor celafvalstoffen die schade aan de huid kunnen veroorzaken, worden verwijderd.

Het serum helpt de huidcellen om hun eigen natuurlijke katabolisme te verhogen en stimuleert hierdoor het nachtelijke herstel. Met als resultaat een zachtere, stevigere en beter gehydrateerde huid. Tevens belooft het een vermindering in tekenen van veroudering; lijnen en rimpels worden minder zichtbaar. Advanced Night Repair geeft je dagelijks een jeugdboost, zodat je huid er morgen ook weer stralend uit ziet. Iedereen kan overigens naar hartenlust smeren: het serum is namelijk geschikt voor alle huidtypes en etniciteiten!

Advanced Night Repair is vanaf 1 augustus 2013 verkrijgbaar bij alle Estée Lauder verkooppunten.

Advanced Night Repair Estee Lauder

www.esteelauder.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties