0

kim 150We kennen Kim Kardashian van haar serie, van haar kont, maar ook zeker van haar liefde voor make-up en alles wat met beauty te maken heeft. Voordat Kim de beroemdheid was die ze nu is, deed ze al make-up tutorials met haar vaste visagist Mario Dedivanovic en ze heeft naar ons idee in haar eentje de contouring hype gestart.

Ze is er niet zuinig mee, met make-up, maar zuinig is dan ook niet een woord dat Kim’s persoonlijkheid omschrijft. Voor Into The Gloss onthulde Kim al haar lievelingsproducten en dat zijn niet alleen producten van de Kardashian beautylijn. Het liefst gebruikt Kim goed dekkende make-up als Armani Luminous Silk Foundation en om haar nepwimpers nog langer te doen lijken, gebruikt ze Lancôme Définicils High Definition Mascara.

Ze gaat niet slapen zonder haar hele gezicht schoon te maken met Neutrogena Make-Up Remover Cleansing Towelettes en wil je ook zo’n babyhuidje als Kim hebben, dan moet je even diep in de buidel tasten, want ze gebruikt nogal een prijzig potje crème… Geen Nivea in ieder geval!

Wil je er ook zo uitzien als Kim? Hieronder kan je een paar van haar lievelingsproducten vinden en bestellen door er op te klikken.

(Beeld: http://instagram.com/makeupbymario)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties