0

The 2013 CFDA Fashion Awards.Natuurlijk willen we allemaal een grote bos vol met lang, glanzend en golvend haar. Denk jij dat deze coupe perfect helaas niet voor jou is weggelegd ondanks dat je er alles aan doet om je haar goed te verzorgen? Juist door je haar verkeerd te verzorgen, kun je er zelf – onbewust – voor zorgen dat je haar niet de gedroomde look krijgt.

Gelukkig weet je na deze tips in ieder geval wat je niet moet doen met je hairdo. Zo moet je altijd voorzichtig zijn met je natte haar; maak het nooit ruw droog met een handdoek, en gebruik ook geen accessoires zoals elastiekjes. Daarnaast blijkt het helemaal niet slecht te zijn om je haar droog te föhnen met hete lucht, maar kun je zodra je haar droog aan het worden is, beter over gaan op wat koelere lucht.

En wist je dat de conditie van je haar heel erg afhangt van je eigen gezondheid? Zorg dus dat je gezond eet, niet teveel stress hebt, en genoeg slaap krijgt. Ook je haar een dagje rust geven is geen gek idee. Tijdens dat lazy weekendje even niet je haar wassen en stijlen kan wonderen doen voor je lokken.

En last but not least, moet je ook oppassen met het borstelen van je haar. Grijp jij ‘s ochtends zonder er bij na te denken naar je borstel om hem vervolgens even snel door je haar te halen? Grote kans dat er plukken haar in je borstel achterblijven door pijnlijke klitten. Gebruik daarom altijd even een fijne spray die ervoor zorgt dat je borstel door je kapsel glijdt.

Met deze tips heb jij binnen no time dat droomhaar zoals Alessandra Ambrosio

Met deze tips heb jij binnen no time droomhaar à la Alessandra Ambrosio

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties