0

150 beautyEen leven zonder onze telefoons kunnen we nauwelijks meer voorstellen en tegenwoordig zijn er ook heel veel applicaties beschikbaar die ons leven ook makkelijker maken met bijvoorbeeld tutorials of tips en tricks.

We konden door de bomen het bos niet meer zien omdat er zoveel handige beauty applicaties zijn en daarom hebben we speciaal voor jou de 6 leukste apps in de categorie beauty op een rijtje gezet. Mocht je een keer een flinke boost aan inspiratie nodig hebben voor een make-up look of reviews willen lezen over een product dat je van plan bent om aan te schaffen, dan is het handig om even goed naar dit lijstje te kijken.

1. Beautylish
Ontdek de laatste beauty trends, producten en reviews met de Beautylish app. Er staan heel veel handige tutorials op deze applicatie. Van vlechtjes, nail art tot te gekke ooglooks je vindt het hier allemaal. Deze app is een soort van beauty community want je kunt zelf ook reviews, filmpjes of foto’s posten en natuurlijk een reacties achterlaten. Deze app is gratis beschikbaar voor iTunes als Android telefoons.

2. Plum Perfect
Met Plum Perfect vind je de make-up die het best bij jouw huidskleur past. Je kan een kleuranalyse laten uitvoeren door de app en daarbij zoekt de app dan automatisch de juiste make-up producten. Er wordt gekeken naar je oogkleur, huidskleur, haarkleur en de structuur van de lippen. Hartstikke handig voor als je weer nieuwe make-up wilt gaan inslaan. Plum Perfect is helaas nog niet verkrijgbaar voor Android telefoons maar wel verkrijgbaar via iTunes.

3. Good Guide
Good Guide is voor de eco vrienden onder ons. Met deze app kun je gemakkelijk uitvinden welke producten gezond, eco vriendelijk en social verantwoordelijk zijn. Je krijgt zelfs alle details over de ingrediënten die gebruikt worden. Good Guide is verkrijgbaar via iTunes en Android.

4. Beauty Mark
Met de Beauty Mark app kun je jouw huidskleur aangeven. De app zoekt dan daarbij de juiste make-up producten en daarnaast kun je nog aangeven van welke make-up look je houdt. Ga je bijvoorbeeld voor dramatisch of naturel? Beauty Mark geeft je dan een keuze uit tutorials om te bekijken en zo maak je elke look perfect na. Deze app is verkrijgbaar via iTunes.

5. Pretty in My Pocket (PRIMP)
Deze app is inderdaad mooi en handig om in je zak te hebben. Je kunt producten scannen terwijl je aan het winkelen bent. PRIMP geeft je dan alle reviews en tips die je nodig hebt. Op deze app kun je ook genoeg make-up inspiratie op doen om de mooiste looks te creëren. PRIMP is verkrijgbaar via iTunes en Android.

6. Trusper
Deze app is heel erg interactief want je kunt niet alleen tips lezen maar ook tips met anderen delen. Voor al je beautyvragen kun je ook terecht op deze app. Daarnaast kun je als actieve Trusper gebruiker punten verdienen en inwisselen voor beauty producten en voordeelkaarten. Deze app is verkrijgbaar via iTunes en Android.

 • 06e8a052d778129abbaebd5bc7fe6428
 • photos
  Beautylish - Beauty Tips, Makeup Tutorials and Hairstyles
 • diy
  Beautylish - Beauty Tips, Makeup Tutorials and Hairstyles
 • plum perfect
  Plum Perfect
 • plum perfect 1
  Plum Perfect
 • goodguide
  Good Guide
 • goodguide1
  Good Guide
 • Beauty mark
  Beauty Mark
 • Beauty mark 3
  Beauty Mark
 • Primp
  Pretty in My Pocket - Primp
 • Primp1
  Pretty in My Pocket - Primp
 • trusper1
  Trusper
 • trusper3
  Trusper

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties