0

Blue eyesHet is fantastisch om een beetje met je make up te spelen. We houden ervan om nieuwe producten uit te proberen en te experimenteren met heftige kleurtjes. Voor je alledaagse look is het alleen wel handig om precies te weten wat je mooi vindt en welke kleuren je kan gebruiken.

Om dit iets makkelijker te maken zochten wij uit welke make up nou het mooist is bij welke oogkleur. Van oogpotlood, tot mascara tot oogschaduw. Vanaf nu weet jij precies welke producten jouw kijkers het best naar voren laten komen.

1. Bruine Bambi ogen 
Bruin is vrij neutrale kleur, je kan dan ook veel kleuren oog make up rocken. Het állermooist zijn metallic lichtbruine en goude tinten, die halen het bruin nog meer naar boven. Ben je meer van de eyeliner, dan moet je voor een donkerblauwe kleur gaan. Deze tint contrasteert mooi met de kleur van je ogen en laat ze extra poppen. Je kan de eyeliner aanvullen met zilveren en lichtblauwe oogschaduw.

2. Ijzige blauwe kijkers 
Blauwe ogen kunnen heel intens zijn, maar ze zijn ook licht, dus die moet je niet overschaduwen met te donkere make up. Het is mooier om te kiezen voor lichte tonen, die je ogen de hoofdrol geven. Denk aan kleuren met een oranje ondertoon zoals terra, champagne, koraal, perzik, goud en sienna.

3. Grijze blikvangers 
Ben jij blessed met zeldzame grijze ogen, dan is je make up routine eigenlijk heel erg makkelijk. Alle tonen die dicht bij je eigen ogen liggen zijn goed. Ga dus voor zilver, ijsblauw en houtskool.

4. Groene irissen  
Groene kijkers zijn onlosmakelijk verbonden aan paarse make up. Bij zowel je oogschaduw als je oogpotlood is paars the way to go voor jou. Vind je dat toch iets te heftig, dan kan je gaan voor kleuren met een rode ondertoon als mahonie bruin, bronze en roestkleuren.

  • Blue eyes

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties