0

celebrities-breastfeeding-babies-miranda-kerrJonge moeders hebben een major moment in de beauty industrie. Niet vanwege de stralende verschijning nadat hun kindje net is geboren, maar om wat zij ‘produceren’. Eerst was het eten van je placenta een grote hype en nu is de moedermelk facial een heuse trend aan het worden.

Volgens de experts zit moedermelk vol met laurinezuur, antistoffen en melkzuren. Al deze stoffen houden een pasgeboren baby gezond, maar kunnen ook voor jou en je huid wonderen verrichten. Met een moedermelk maskertje kan je je acne bestrijden en ook eczeem schijnt als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Daarnaast zit het vol met goede stoffen die je huid een prachtige oppepper kunnen geven.

Het masker kan je zonder problemen zelf in elkaar flansen. Je mengt een beetje moedermelk met wat klei, om het body te geven. Eventueel kan je de helende eigenschappen versterken met kalmerend lavendel en verzorgend vitamine E. Heb je dit echter allemaal niet bij de hand, dan kan je ook gewoon de moedermelk met een washandje op je gezicht deppen.

Tja, het idee is een beetje naar, maar als het wondermiddel zijn beloftes waar kan maken, dan is het het proberen waard. Snel een bezoekje naar je borstvoedinggevende vriendin dus (of één van deze celebs ;))!

 • elle-australia-breastfeeding-cover__oPt
  Cover van Elle Australia
 • doutzen-kroes-instagram-breastfeeding
  Doutzen Kroes op Instagram
 • Gisele-Bundchen-Breastfeeding
  Gisele Bündchen op Instagram
 • miranda-kerr-breastfeeding
  Miranda Kerr via Twitter
 • vogue_breastfeeding_1adfvav-1adfvb4
  Doutzen Kroes voor Vogue

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties