0

beyonce1Niet ieder meisje loopt dagelijks met oogschaduw op, dat zijn vooral de vrouwen die écht verstand hebben van make-up en precies weten hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen. Toch is het hartstikke leuk om vaker met niet alledaagse make-up te experimenteren, voor een feestje bijvoorbeeld.

Zo zijn wij helemaal gek van de metallic oogschaduw, die op de catwalks te zien was. We hadden alleen nog niet het zelfvertrouwen dat we die look konden nadoen. Gelukkig durven we het na een ‘masterclass’ van Beyoncé’s visagist, Sir John, wel aan! Wil jij ook weten hoe je een Queen Bee waardige, metallic oogopslag kan creëren? Lees dan snel verder!

Als je een oogschaduw beginner bent, raadt Sir John aan om klein te beginnen. Zet bijvoorbeeld een streepje boven je oog met een metallic eyeliner. Zo kan je wennen aan de uitstraling van metallic make-up. Hierna kan je het lijntje langzaam over laten gaan in een smokey eye met een bronzen metallic kleur erdoorheen. Vervolgens kan je full out gaan met een smokey eye die helemaal met metallic tinten is opgebouwd.

Nog een laatste tip bij deze look: hoe de rest van je make-up simpel, maar vergeet het niet. Zet dus wel je lippen een beetje aan en vorm je wenkbrauwen. Als deze verzorgd zijn, maar niet te erg opvallen, wordt er namelijk alleen nog maar meer aandacht getrokken naar je ogen!

  • beyonce1
    Beyoncé in de videoclip van 'Mine' met blauwe metallic oogschaduw.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties