0

Rihanna leaving her Park Lane Hotel.Het is in ieder geval weer eens een keer wat anders. Maar of het ook mooi is? Dolce & Gabbana had het blijkbaar helemaal gehad met roze en rood en besloot om nieuwe lipsticks uit te brengen in wel heel aparte kleuren.

Zie jij jezelf tijdens het kerstdiner al aan tafel zitten met groene lippen? Als het aan Dolce  ligt is dat namelijk dé party look. Het modehuis lanceert speciaal voor de feestdagen limited edition lipsticks met een gewaagd shiny groen of geel kleurtje en dat is best even wennen. Volgens de visagist van het merk wil Dolce & Gabbana hiermee de ‘playful side of looking good’ laten zien. Dat doel lijkt met deze lipsticks in ieder geval gelukt.

Durf jij wel te experimenteren en wil je all the way gaan? Het modehuis komt ook met bijpassende nagellakjes om jouw look af te maken. Passen deze kleuren niet helemaal bij jouw jurkje voor oud & nieuw, maar wil jij toch een andere make-up look uitproberen? Gebruik gewoon Halloween als excuus! Niemand die dan raar opkijkt van gele lippen. Vind jij het toch allemaal iets te heftig? De limited edition collectie heeft ook een paarse en rode lipstick.

De make-up collectie van Dolce & Gabbana is vanaf 1 november te koop.

Dolce

Rihanna houdt wel van een apart kleurtje op haar lippen. Zien we haar volgende keer met groene of gele lipstick op?

Rihanna houdt wel van een apart kleurtje op haar lippen. Zien we haar volgende keer met groene of gele lipstick op?

www.dolcegabbana.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties