0

Experimenteren met oogschaduw? Dat kan heel goed met de zes nieuwe prachtige kleurpaletten van Estée Lauder. Deze zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die wel van een make-up variatie houden.

Met de nieuwe kleurpaletten kun je namelijk veel kanten op. Overdag kun je het rustig houden met de eerste drie tijdloze nudetinten. Met de middentonen van het palette (kleur 2, 3 en 4) kun je je ooglook aanzetten voor een wat meer dramatischere look. Wil je een hele intense look? Ga dan voor kleuren 3, 4 en 5.

De paletten zijn dus uitermate geschikt om van een daglook naar een avondlook te gaan: van onschuldig nude tot verleidelijke smokey eyes. Met de oogschaduwpaletten kun je trouwens ook highlighten, oplichten, shapen en contouren.

Estée Lauder heeft bij haar nieuwe oogschaduw paletten gebruik gemaakt van de zogenoemde Advanced True Vision Technology. Deze technologie maakt gebruik van pigmenten en parels met veelzijdige kleursferen en dit zorgt ervoor dat je je ooglook zeer intens kan maken. Tip: voor de echte eyecatcher maak je het oogschaduw penseeltje vochtig met water.

Bekijk hieronder de zes Pure Color Envy Scultping Eyeshadow 5-color palettes van Estée Lauder! Ze zijn verkrijgbaar bij onder andere Douglas en de Bijenkorf.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties