0

De city spa SOAP Treatment Store breidt haar aanbod uit! De beauty hotspot opent op 12 oktober instore klinieken waar je terecht kunt voor cosmetische behandelingen.

Dat betekent dat de huidige beauty treatments worden aangevuld met botox- en fillerbehandelingen en medisch chemische peelings in de vestigingen in Amsterdam (Van Baerlestraat), Den Haag en Almere. Dit doet de SOAP Treatment Store onder de naam Doctors at SOAP. Wie durft kan er terecht voor botox (rimpelvermindering), fillers (frisser gezicht) en medisch chemische peelings (onderhoud en conditie van de huid).

De SOAP Treatment Store pikt hiermee een grote trend uit de Verenigde Staten op: het No Trace Face-concept. Dit betekent dat je je natuurlijke uitstraling behoudt dankzij lichte, niet aantoonbare (non-chirurgische) ingrepen.

Toegankelijkheid en transparantie zijn belangrijke speerpunten van Doctors at SOAP. De kliniek presenteert het aanbod en de tarieven van de behandelingen in heldere taal en vermijdt voor klanten onbegrijpelijk jargon.

Klanten kunnen zes dagen per week behandeld worden en binnenlopen voor informatie, gericht advies of voor het maken van een afspraak. Alle botox- en fillerbehandelingen worden uitgevoerd door een team opgeleide en ervaren artsen, volgens de internationale kwaliteitsnorm, en voor wie wil onder verdoving.

De SOAP Treatment Store biedt voortaan cosmetische behandelingen aan

www.doctorsatsoap.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties