0

BEAUTY TIP NIEUWE OOGSCHADUWLIJN VAN CLINIQUEIntense kleuren van langdurige kwaliteit die ook nog eens de tere huid boven de ogen verzorgd. De nieuwe oogschaduwlijn ‘All About Shadow’ van Clinique has it all.

Door de rijke en zachte poederachtige textuur is de oogschaduw makkelijk aan te brengen en blijft deze de hele dag mooi. Daarnaast bevat de oogschaduw ook verzorgende bestanddelen zoals vitamine E en is daardoor ook geschikt voor gevoelige huid en ogen.

De lijn van het luxe merk, die eind augustus uitkomt, bestaat uit drie verschillende soorten paletten. Het single palette bestaat uit één kleur, en is ideaal voor een basic look maar ook handig als je in een creatieve bui bent en zin hebt om te combineren met andere kleuren uit de lijn. Keuze genoeg om de combineren heb je in ieder geval want het single palette komt uit in 14 kleuren.

Je kunt ook kiezen voor het duo palette, dat bestaat uit een lichte en een donkere kleur. Handig, want je weet zeker dat de kleuren mooi staan bij elkaar en het is ideaal voor onderweg. Zo creëer je in een handomdraai een lichte look voor overdag, en voeg je in de avond een donkere kleur toe voor een sexy smokey eye. Met 6 verschillende duo’s zit er vast wel een kleur voor jou bij.

Helemaal zin om uit te pakken? Er zijn ook 8 quads verkrijgbaar, dat zijn paletten die bestaan uit 4 kleuren. Bij de quads zitten ook tips om je een beetje op weg te helpen. Alle paletten zijn in verschillende type finish beschikbaar: van zacht mat tot hoogglans.

Clinique single roze

Single palette

Clinique duo grijs-blauw

Duo palette

Clinique quat blauw-groen

Quad palette

Clinique All About Shadow collectie

De All About Shadow collectie van Clinique

www.clinique.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties