0

BEAUTY TIP Clinique komt met nog betere Moisturizing LotionWist je al dat er elke 4,87 seconden ergens ter wereld een Dramatically Different Moisturizing Lotion van Clinique wordt verkocht? De succesformule loopt al tientallen jaren als een trein, maar toch heeft Clinique nu iets toegevoegd aan de ingrediëntenlijst van de lotion.

Waarom, denk je misschien. Clinique heeft er een goede reden voor. Onze leefomgeving en leefstijl is de afgelopen decennia nogal veranderd. We slapen bijvoorbeeld minder, eten voedsel wat meer bewerkt is en schadelijke invloeden van buitenaf zijn toegenomen. Mensen krijgen steeds vaker last van rode vlekken, jeuk en uitslag.

Aan de formule van de Dramatically Different Moisturizing Lotion is daarom nu een drietal ingrediënten voor extra hydratie toegevoegd. De combinatie van hyaluronzuur, glycerine en ureum zorgt ervoor dat de huid 50 procent meer gehydrateerd is en dat zonder toevoeging van olie. Een mengsel van uitgeperste zonnebloempitten, gerstextract en komkommerextract versterken de huidbarrière. De huid ziet er hierdoor gezonder uit en kan zich herstellen van schadelijke invloeden van buitenaf.

Aan de originele formule is dus niks veranderd, er zijn enkel ingrediënten toegevoegd. Daarom draagt Clinique’s Dramatically Different Moisturizing Lotion vanaf binnenkort de naam Dramatically Different Moisturizing Lotion +. Het nieuwe product is vanaf 8 juli verkrijgbaar bij alle Clinique verkooppunten en hun eigen webshop.

clinique dramatically different lotion plus 1

www.clinique.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties