0

BEAUTY TIP Clinique komt met Chubby Sticks in intense kleurenHet best verkochte lipproduct van Clinique? Dat zijn natuurlijk de fijne Chubby Sticks! Dit beautyproduct is favoriet bij vele vrouwen, maar er was vraag naar wat intensere kleuren.

En natuurlijk geeft Clinique daar gehoor aan! Vanaf nu zijn er nieuwe Chubby Sticks verkrijgbaar in acht intense kleuren. Van Curviest Caramel tot Grandest Grape, de namen zijn ook om van te watertanden. Twee kleuren zijn exclusief verkrijgbaar in de webshop van Clinique, namelijk Chunkiest Chili en Broadest berry.

Natuurlijk zorgt de Chubby Stick er nog steeds voor dat jouw lippen goed gehydrateerd blijven. In de Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm zit onder andere sheaboter, mangopittenboter en jojoba-olie voor zachte en verzorgde lippen. Daarnaast nemen liplijntjes en gebarsten lippen af als je de Chubby Sticks langdurig gebruikt.

De perfecte combinatie dus; een lipstick en lipbalsem in één. De nieuwe Chubby Sticks zijn vanaf nu verkrijgbaar. Klik op jouw favoriete kleur om deze te bestellen!

Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm

Alle kleuren bij elkaar van de nieuwe Chubby Sticks

Mightiest Maraschino

Mightiest Maraschino

Curviest Caramel

Curviest Caramel

Heftiest Hibiscus

Heftiest Hibiscus

Plushest Punch

Plushest Punch

Roomiest Rose

Roomiest Rose

Grandest Grape

Grandest Grape

 

Chunkiest Chili

Chunkiest Chili

Broadest Berry

Broadest Berry

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties