0

foto 150Als Chanel met nieuwe producten komt, zijn wij sowieso altijd blij, maar de volgende uitvinding van Chanel komt op dit moment ook nog eens goed van pas. Tijdens de winter mag je huid best wat extra verzorging krijgen, want een droge en doffe huid ligt in deze maanden op de loer.

Chanel komt to the rescue: het merk heeft een nieuw gezichtsverzorgingsproduct ontworpen waardoor je huid continu gehydrateerd blijft. Het Hydra Beauty Micro Sérum is het eerste serum van Chanel op basis van microfluidica, een techniek die uit de onderzoekskamers van Harvard stamt. Dit klinkt misschien allemaal wat futuristisch, maar zo voelt het serum ook aan. Bij het aanbrengen op de huid, verandert het serum in een waterige vloeistof en de waterige vloeistof verdwijnt vervolgens in je huid om een beschermlaagje achter te laten. Spannend he?

Toch is uiteindelijk het belangrijkst of je huid écht beter aanvoelt en dat is het geval kunnen wij concluderen na het testen van het product. De huid voelt echt fijner aan en blijft gedurende de hele dag lekker zacht. Bovendien zitten er ook nog anti-oxidanten in, afkomstig uit magische blauwe gemberwortels uit de bergen van Madagaskar, en deze schakelen vrije zuurstofradicalen uit die zorgen voor huidveroudering. Wij zijn fan!

De Hydra Beauty Micro Sérum van Chanel is nu verkrijgbaar bij alle bekende Chanel beauty verkooppunten.

www.chanel.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties