0

150 chanel chanceBen jij een grote liefhebber van Chanel parfums en heb je bijna alle geuren en make-up producten al in huis? Dan sta je natuurlijk alweer te poppelen tot er nieuwe producten worden gelanceerd door het geliefde Franse modehuis. Wij hebben nu heel leuk nieuws voor je waar je ogen gegarandeerd van gaan twinkelen.

Chanel heeft namelijk twee nieuwe producten aan de Chance collectie toegevoegd: een bodycream en hairmist. Kijk je vriendje eens lief aan voor Valentijnsdag en wie weet gaat hij jou op 14 februari wel heel blij maken. Wij hebben de nieuwe producten hieronder voor je omschreven, zodat je precies weet wat je moet vragen aan je Valentijn. De drie geuren Chance, Chance eau tendre en de Chance  eau fraîche komen nu trouwens ook in een 35ml flacon variant. (Wink, wink). 

Chance Chanel eau tendre bodycream
Naast de Chanel Chance eau tendre geur heeft Chanel nu ook een body cream uitgebracht met dezelfde zachte bloemige geur. De rijke crème voedt de huid en laat een zacht gevoel achter. Daarnaast laat het je skinook echt stralen en dat willen we natuurlijk wel. Voor deze geur zijn jasmijn, witte muskus en grapefruit samengebracht en daarom is het perfect voor liefhebbers van heerlijk zachte, fruitige en bloemige geuren. Chance eau tendre is geliefd bij vrouwen die vrouwelijkheid en zachtheid willen uitstralen.

Chance Chanel hairmist
Naast de Chanel Chance eau de toilette heeft Chanel nu een speciaal product aan de collectie toegevoegd. De Chanel Chance hair mist gaat er namelijk voor zorgen dat je weelderige lokken heerlijk ruiken. Daarnaast is het 35ml flesje ook nog eens hartstikke praktisch omdat je het gemakkelijk in je tas kunt meenemen.  Zo kun je op elk moment van de dag even heerlijk genieten van de parfum, zonder dat je haar ervan uitdroog. Deze geur is zeer verrassend, omdat er gebruik is gemaakt van jasmijn, peper en amber patchouli dat zorgt voor de warme toon.

Alles is nu bij de bekende verkooppunten van Chanel beautyproducten verkrijgbaar.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties