0

MAC DisneyWij beauty lovers worden natuurlijk altijd blij van een nieuwe make-up collectie maar als er ook nog een Disney figuur aan verbonden is, wordt het kleine meisje in ons helemaal gelukkig. Reden genoeg dus om binnenkort naar de winkels van M∙A∙C te rennen voor ongetwijfeld een hoop jeugdsentiment.

Het cosmeticamerk gaat namelijk samenwerken met Disney voor hun nieuwe film Maleficent, die zal gaan over de slechte heks uit Doornroosje. En dat pakken ze meteen goed aan; de make-up lijn geïnspireerd op de film bestaat uit elf producten waaronder oog make-up, lipsticks en nagellakjes.

Niemand minder dan Angelina Jolie gaat de rol van de beruchte slechterik vertolken en is daarmee ook het gezicht van de M∙A∙C collectie. Met haar schoonheid hadden wij wel verwacht dat Angelina het gezicht zou worden van een cosmeticamerk maar dat ze dat in de rol van heks zou doen, hadden wij ook niet kunnen bedenken.

Wanneer de limited edition make-up collectie in de winkels ligt, is nog niet bekend. Maleficent draait vanaf 10 juli 2014 in de bioscoop.

MAC Disney

www.maccosmetics.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties