0

aerin evering rose geur 150Als beauty lover ben je vast wel bekend met Estée Lauder. De kleindochter van de oprichtster van het beauty concern, Aerin Lauder, is eigenaar van een compleet lifestylemerk genaamd AERIN. Deze wordt nu uitgebreid met vijf eau de parfums!

“Het effect van een geur is erg interessant. Het kan een sfeer creëren en je gevoel ineens veranderen. Het was mijn bedoeling om een moderne garderobe aan geuren te maken”, aldus Aerin. Dat is haar zeker gelukt!

De vijf verschillende parfums genaamd Gardenia Rattan, Amber Musk, Lilac Path, Ikat Jasmine en Evening Rose vertellen elk een ander verhaal zoals bijvoorbeeld die van een wandeling op het strand tijdens een zonnige dag of het tot rust komen in een knusse berghut.

Iedere geur is gehuld in een prachtige verpakking bestaande uit een glazen flacon met geslepen randen met gouden details. De dop bestaat uit een pastelkleurige steen die perfect aansluit bij de betreffende geur. Zelfs het kartonnen doosje waarin de flacon zit is prachtig dankzij de tekening.

Wij mochten zelf uit AERIN’s geurencollectie Evening Rose proberen. Het eerste wat wij ruiken is een aangename rozengeur, bestaande uit de Bulgaarse roos en de centifoliaroos, vermengd met zoete bramen. Daarna volgt de warme basis die bestaat uit cognac en wierook. Subtiel maar toch ook sterk (op een fijne manier!) en vooral super lekker en origineel.

Nieuwsgierig naar AERIN’s Evening Rose en de rest van de geuren uit de lijn? Deze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op EsteeLauder.nl en vanaf 16 maart bij onder andere Estée Lauder in De Bijenkorf.

  • aerin evening rose 500
  • Schermafbeelding 2015-02-10 om 15.49.27
  • Schermafbeelding 2015-02-10 om 15.49.48
  • Schermafbeelding 2015-02-10 om 15.49.19

www.esteelauder.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties