0

BEAUTY TIP 7 stappen om het mooist donkere lipstick aan te brengenHet liefst drukken we de gedachte nog even weg, maar we zullen het toch een keer onder ogen moeten komen. De druilerige, koude en natte herfst zit er weer aan te komen. Gelukkig brengt dit ook voordelen met zich mee, namelijk een nieuw seizoen dus een gloednieuwe najaarscollectie in de winkels. Bovendien is het nodig om onze make-up af te stemmen op het jaargetij. 

Donkere lipstick is een must voor het najaar. De zomerse rode lippenstiftjes maakt plaats voor een diepe, bordeauxrode kleur. Celebs als Katy Perry en Jennifer Lopez hebben al gekozen voor deze kleur op hun lippen. Bij hen ziet het er perfect uit en het lijkt misschien een piece of cake, maar niets blijkt minder waar.

Hieronder zie je verschillende celebs met wijn rode lippen. Daaronder de zeven stappen voor de meest intense, long lasting rode lippen!

Jennifer Lopez

Zangeres Jennifer Lopez

Katy Perry

Zangeres Katy Perry

Nicole Scherzinger

Zangeres Nicole Scherzinger

Hieronder lees je dé zeven stappen tot het beste eindresultaat. Klik op de afbeelding van iedere stap om een how to video te zien.

stap1 perfecte donkere lippen

Stap 1: Scrub allereerst je lippen. Zo zorg je ervoor dat je geen lelijke schilfertjes ziet wanneer je de lipstick ophebt. Doe het met een milde scrub of ga eventueel zachtjes met een tandenborstel over je lippen heen.

stap2 perfecte donkere lippen

Stap 2: Met een lippotlood (het liefst in dezelfde kleur als je lipstick) trek je een lijn om je lippen. Vervolgens kleur je ze met het potlood in voor een long lasting effect.

stap3 perfecte donkere lippen

Stap 3: Nu is het tijd voor het echte werk. Pak je lipstick erbij en breng de eerste laag aan.

stap4 perfecte donkere lippen

Stap 4: Deze stap is heel belangrijk; het zorgt er namelijk voor dat de kleur lang blijft zitten en mooi blijft. Pak een tissue en hap als het ware op het servet. Wees niet bang dat de kleur nu dof oogt; de volgende stap maakt het goed.

stap5 perfecte donkere lippen

Stap 5: Je brengt namelijk nogmaals de wijnrode lippenstift op. Gewoon weer je hele lippen meepakken.

stap6 perfecte rode lippen

Stap 6: Je kunt ervoor kiezen deze stap over te slaan, maar vooral voor beginners is het een aanrader. Pak een dunne borstel en je favoriete concealer en kleur de rand om je lippen heen. Dit zorgt ervoor dat je strakke contouren hebt, zonder uitschieters of vlekjes.

stap7 perfecte rode lippen

Stap 7: Breng met een kwast een kleurloze poeder of bronzer aan zodat het nog langer blijft zitten. Et voilà! De donkere lipstick zit perfect op jouw lippen.

www.instagram.com/fashhowto

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties