0

LiloActrice en (gast)designer Lindsay Lohan weet dat alles in Hollywood om beauty draait. De 28-jarige is zich hier heel goed van bewust en paste een aantal keer tenenkrommende Photoshop toe op haar social media om maar zo dun mogelijk te lijken.

Tegenwoordig laat Lindsay Photoshop over aan de professionals en houdt ze het zelf bij beautybehandelingen om beter voor de dag te komen. Gisteren nam haar beautyroutine Kim-Kardashian-vampier-facial-achtige properties aan. Samen met haar vriendin Brittany Byrd trotseerde Lindsay de cryo sauna; een sauna die in plaats van behaaglijk warm éxtreem koud wordt. De temperaturen kunnen zakken tot wel -180ºC.

De cryo sauna wordt vooral gebruikt door atleten om snel hun spieren te laten herstellen, maar Lilo en haar vriendin gingen voor andere voordelen. Zo zou de blootstelling aan extreem lage temperaturen de celvernieuwing bevorderen en daardoor de huid verstevigen en het verouderingsproces tegengaan.

Ondanks dat het kouder dan ijskoud is in de cryo cabine lijken de vriendinnen het hartstikke leuk te vinden, kijk maar naar de foto’s:

  • Lilo ijscabine 2
    @lindsaylohan: "CryoYourMind #ZimmerIceLab I'm at it again!! @liketoknow.it"
  • Lilo ijscabine 1
    @lindsaylohan: "Crying laughing omg #ZimmerIceLab @brittanymbyrd #virgin2Cryotherapy hahahaha"

(Beeld: www.instagram.com/lindsaylohan)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties