0

Serena-250x250Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

Taylor Swift

Taylor – taylor, taylor, taylor. Wat is er aan de hand? Ze lijkt wel 2-D. Er zit totaal geen definitie in haar gezicht, het is én te wit én te gladjes. Nu is Taylor natuurlijk een jonge meid dus dat het glad is, is logisch, maar toch. Zeker in combinatie met de zwarte cateyes en de knalrode mond vind ik het net een stripfiguurtje zo. Het geheel past wel bij elkaar, maar het spreekt me gewoon net niet aan.

Olivia Wilde

Beeldig! haar groene ogen worden extra benadrukt door de mooie smokey oogschaduw in dezelfde tinten als haar jurk. Ook haar perzikkleurige lipstick staat er prachtig bij. Haar huid is flawless, op dat kleine glimplekje op het voorhoofd na dan. Haar ombre haren zijn chic en toch ook casual door de nonchalante krul, en staat perfect bij haar stoere bondage-achtige jurk. Alles past goed bij elkaar, de kleuren lijken Olivia op het slanke lijf geschreven en ze is echt een plaatje zo!

Press Conference for Diana.

Na het zien van deze foto heb ik even gegoogeld, blijkt dat Naomi bijna 46 wordt. Pfiew, ik schrok al! Ik dacht namelijk dat ze veel jonger was, maar voor iemand van deze leeftijd vind ik dat ze er prima uitziet. Wel een beetje plain Jane, dat wel. Haar kapsel is totaal niet spannend, haar ogen bevatten alleen mascara en het is dat ze koraalkleurige lipstick draagt (die haar eerder een beetje vaal staat ipv fris), anders was ze me niet eens opgevallen. Leuk geprobeerd, maar dit kan beter Naomi!

Taylor Momsen

Ah, wat ben ik blij met deze look van Taylor! Haar trashy/junky look met een zweempje gothic was ik namelijk zo zat. Elke keer dat ik een foto van haar zag dacht ik ‘jeetje meid, ik houd van smokey eyes maar jij gaat wel heel ver’ en dan hing het dus halverwege haar neus en had ze eigenlijk meer weg van een wasbeer. Maar DIT! Ja, dit vind ik mooi. Het is nog steeds die smokey look en die ‘kijk ik ben een rockster’ attitude, maar dan in een iets subtieler boho jasje gestoken. Bruine smokey eyes maakt de look wat zachter en het staat beter bij haar blonde haren. Ook laat het haar blauwe ogen echt knallen. De ogen zijn erg opvallend waardoor ze mooi in balans zijn met de nude lips. Haar nonchalante kapsel met beach waves past perfect bij het geheel. Taylor, laten zo die look.

Jennifer Lopez Viva Movil.

Waar is je shine? Je huid heeft geen glow, je haren zijn mat, en wát ben je aan het doen met je wenkbrauwen? Ik moet zeggen dat ik groot fan ben van de lippen, het staat Jenny prachtig, en ondanks dat ze niet straalt is het nog steeds een ontzettend mooie dame. Maar er iets iets waardoor ze heel matjes overkomt, misschien zit ze niet lekker in haar vel? En dan die gekke springerige sprietjes bij haar pony, de haarstylist had kennelijk ook een off-day. Ik hoop binnenkort een stralende Jenny from the Block te mogen jureren hier bij de Beauty Jury, tot die tijd wens ik haar het allerbeste!

Sylvie van der Vaart's son Damian in a charity match kicking with heart.

Kijk dit bedoel ik met stralen! Sylvie’s glow is erg mooi en straalt ‘ik ben een BN’er’ uit, haha! Haren zijn mooi in model, maar wellicht kan Sylvie ook eens wat serum in de puntjes gebruiken? Verder ziet ze er lekker fris uit, mooie naturel look. Ik ben ook zeer gecharmeerd door haar zachte perzikkleurige nagellak.

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties