0

Serena-150x150Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

Amanda Seyfried

I love it! De donkerbruine en paarse oogschaduw accentueert Amanda Seyfried’s prachtige groene ogen, en de zwarte rand laat ze nog meer knallen! De shimmers zijn lekker feestelijk en ik krijg er een Bollywood gevoel bij. Heerlijk. De wenkbrauwen van de actrice zijn perfect van vorm en kleur, haar foundation is flawless en haar blush en lipgloss staan lekker fris. Jammer dat er geen feestelijke kleur op haar nagels zit, en ook een mooi hoofdsieraad had er prachtig bij gestaan zodat het Bollywood thema compleet was geweest.

Irina Shayk

Wow, wat een drop dead gorgeous! Het liefje van voetballer Cristiano Ronaldo heeft wat weg van Victoria’s Secret model Adriana Lima, vind ik. Irina Shayk’s opvallende groene ogen staan heel exotisch bij haar gebruinde huid en donkere manen, maar haar lippen, jeetje mina, wat mooi! Het perzikkleurtje op haar lippen staat mooi naturel, net als de rest van haar look. Het is heel minimalistisch en puur, wat prachtig staat bij haar witte jurk en eenvoudige kapsel. Het enige wat ik iets minder vind is de vorm van haar wenkbrauwen, beetje borstelig en puntig, dat had wat zachter gemogen.

Zo! Hallo nepwimpers! Nepwimpers zijn mooi, maar zorg dan wel dat ze er niet ZO nep uitzien, dat vind ik een beetje een afknapper. Net zoals Kerry Washington's concealer die onder haar linkeroog in een lijntje is gelopen. De wimpers had ik dus anders gedaan, wellicht ook een donkere lijn onder haar ogen aangebracht. Foundation, blush en wenkbrauwen echter zijn perfect. En dan de lipkleur, wat zoet en wat mooi! Het frist haar helemaal op en staat prachtig bij haar getinte huid én mooie jurk. Het kapsel staat chic en feestelijk en is in goede balans met haar outfit en make-up look.

Zo! Hallo nepwimpers! Nepwimpers zijn mooi, maar zorg dan wel dat ze er niet ZO nep uitzien, dat vind ik een beetje een afknapper. Net zoals Kerry Washington’s concealer die onder haar linkeroog in een lijntje is gelopen. De wimpers had ik dus anders gedaan, wellicht ook een donkere lijn onder haar ogen aangebracht. Foundation, blush en wenkbrauwen echter zijn perfect. En dan de lipkleur, wat zoet en wat mooi! Het frist haar helemaal op en staat prachtig bij haar getinte huid én mooie jurk. Het kapsel staat chic en feestelijk en is in goede balans met haar outfit en make-up look.

Een blank meisje met een monolid, die zie je niet veel! Wat een gezellig koppie heeft Malin Akerman, ze ziet er lief en fris uit, maar ook als een leuke ondeugd, I like it! Ik heb niet zo veel over deze look te zeggen. Alles is eigenlijk wel goed en mooi aangebracht. Wel een beetje saai, dat wel. Hier en daar een glittertje of een mooie sparkly speld in haar haren had het iets meer sjeu gegeven. Haar wenkbrauwen, daar twijfel ik ook een beetje over. De dunne vorm past wel bij haar gezicht maar het lijkt nu echt zo'n streepje, dat moet vast mooier kunnen.

Een blank meisje met een monolid, die zie je niet veel! Wat een gezellig koppie heeft Malin Akerman, ze ziet er lief en fris uit, maar ook als een leuke ondeugd, I like it! Ik heb niet zo veel over deze look te zeggen. Alles is eigenlijk wel goed en mooi aangebracht. Wel een beetje saai, dat wel. Hier en daar een glittertje of een mooie sparkly speld in haar haren had het iets meer sjeu gegeven. Haar wenkbrauwen, daar twijfel ik ook een beetje over. De dunne vorm past wel bij haar gezicht maar het lijkt nu echt zo’n streepje, dat moet vast mooier kunnen.

Miley Cyrus

Nou Miley Cyrus, ik heb je wel eens leuker gezien. Wat me meteen opvalt is die onwijze glimkop! Haar voorhoofd, wangen en neus glimmen als een spiegeleitje. Die matte nude lippen zien er niet flatteus uit, waarom geen rode lippen zodat de kleur weer terugkomt in je jurkje, Miley? Wenkbrauwen zijn mooi, ooglook is ok. Haar kapsel is erg mooi zo, wel netjes, ik hoef niet altijd zo’n punkerg kapsel te zien bij haar. Miley, ga even een nieuwe visagist regelen die weet hoe ze je huid matteert en mat houdt de gehele dag, want dit is geen porum zo.

Nicole Richie

Nou ja, ik herkende haar meteen en dat is een goed teken toch? Wat een afgetrokken bekkie zeg, maar ik mag niets zeggen eigenlijk, want wie ziet er niet vermoeider uit zonder make-up? I know I am! Haar huid ziet er mooi en glad uit, haar wenkbrauwen wat aan de dunne kant maar ik weet dat ze die altijd wat voller bijtekent. Ach, celebs zonder make-up zijn altijd leuk om te zien, het zijn eigenlijk net mensen ;-) Nicole ziet er prima uit, haar strakke kapsel vind ik erg tof zo, net als die aparte nagellakkleur. Het is geen nude, maar net iets meer grijs/bruin. Erg mooi! En stoer om gewoon make-up loos over straat te gaan terwijl je weet dat de paparazzi op de loer ligt. Punten voor Nicole Richie.

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties