0

Serena-150x150Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

als jonge versie van Carrie uit SATC moet je natuurlijk wel een ware fashionista zijn! AnnaSophia draagt een koket jurkje die haar slanke taille mooi accentueert en de kleur van haar nagellak komt er mooi in terug. Wat een lief blauw kleurtje, en wat een mooie handen en nagels heeft ze! Haar make-up is vrij naturel met een hintje kleur op de lippen, koraaloranje staat haar mooi! De haren vind ik ietwat slordig en de hals is zo leeg! Ik mis echt een mooie ketting of op zijn minst een aantal mooie armbanden. Leuk geprobeerd, maar het leek wel alsof AnnaSophia haast had en halverwege het aankleden en opmaken is vertrokken.

Als jonge versie van Carrie uit SATC moet je natuurlijk wel een ware fashionista zijn! AnnaSophia Robb draagt een koket jurkje die haar slanke taille mooi accentueert en de kleur van haar nagellak komt er mooi in terug. Wat een lief blauw kleurtje, en wat een mooie handen en nagels heeft ze! Haar make-up is vrij naturel met een hintje kleur op de lippen, koraaloranje staat haar mooi! De haren vind ik ietwat slordig en de hals is zo leeg! Ik mis echt een mooie ketting of op zijn minst een aantal mooie armbanden. Leuk geprobeerd, maar het leek wel alsof AnnaSophia haast had en halverwege het aankleden en opmaken is vertrokken.

Volgens mij draagt Kate hier Chanel en haar frisse make-up past daar erg mooi bij. Er is gekozen voor een roestbruine oogschaduw wat haar groene ogen echt laat poppen, schitterend! Toch vind ik Kate een beetje 'mat' overkomen. Haar huid is perfect met een mooie glow, maar ze straalt niet echt. Wellicht dat een iets fellere kleur op de lippen, bijvoorbeeld zachtroze of peach - daar verandering in had kunnen brengen. Haar lokken hangen trouwens maar saai naar beneden, bij een Chanel outfit had ik een mooie nonchalente updo passender en mooier gevonden, een gemiste kans voor Kate!

Volgens mij draagt Kate Hudson hier Chanel en haar frisse make-up past daar erg mooi bij. Er is gekozen voor een roestbruine oogschaduw wat haar groene ogen echt laat poppen, schitterend! Toch vind ik Kate een beetje ‘mat’ overkomen. Haar huid is perfect met een mooie glow, maar ze straalt niet echt. Wellicht dat een iets fellere kleur op de lippen, bijvoorbeeld zachtroze of peach – daar verandering in had kunnen brengen. Haar lokken hangen trouwens maar saai naar beneden, bij een Chanel outfit had ik een mooie nonchalente updo passender en mooier gevonden, een gemiste kans voor Kate!

Zoals bijna alle Hollandse BN'ers staan ook Katja en Birgit met beide benen op de drassige Nederlandse grond. Glamour? Dat is toch gewoon rode lipstick opdoen? En hoewel de dieprode kleur bij Katja en de klaproosrode kleur bij Birgit prachtig staan, stralen ze niet per se glamour uit. Hoeft ook helemaal niet, wij Nederlanders zijn dol op 'girls next door'. Toch vind ik het wel jammer dat er zo weinig BN'ers zijn met een ware Hollywood uitstraling, want dat is toch altijd net iets interessanter om naar te kijken. Niet zo boeiend dus, deze look van de Schuurman sisters.

Zoals bijna alle Hollandse BN’ers staan ook Katja en Birgit Schuurman met beide benen op de drassige Nederlandse grond. Glamour? Dat is toch gewoon rode lipstick opdoen? En hoewel de dieprode kleur bij Katja en de klaproosrode kleur bij Birgit prachtig staan, stralen ze niet per se glamour uit. Hoeft ook helemaal niet, wij Nederlanders zijn dol op ‘girls next door’. Toch vind ik het wel jammer dat er zo weinig BN’ers zijn met een ware Hollywood uitstraling, want dat is toch altijd net iets interessanter om naar te kijken. Niet zo boeiend dus, deze look van de Schuurman sisters.

De knalgele jurk vloekt ontzettend met haar grijzige lilakleurige haren, maar door haar oogverblindende smile komt Kelly er toch wel mee weg. Ik vind haar echt een leuke lachebek en ik ben het bij Fashion Police eigenlijk bijna altijd met haar eens. Ondanks de vloekende kleur vind ik het kapsel wel echt te gek, lekker groot en glamourous en perfect passend bij de opvallende winged eyeliner en falsies. De lipkleur is lekker knallend en staat wel erg mooi bij het geel. Trouwens, hoe cute is die kleine vlindertattoo? Al met al vind ik het geheel zo-zo. Kelly's fifties style is geweldig, maar ik houd er dan wel van dat het klassiek blijft. In haar geval had ik voor rode lippen gekozen en voor oorhangers die ook in de fifties style passen. En haar haren? Die had ik voor de gelegenheid even een andere kleurspoeling gegeven.

De knalgele jurk vloekt ontzettend met haar grijzige lilakleurige haren, maar door haar oogverblindende smile komt Kelly Osbourne er toch wel mee weg. Ik vind haar echt een leuke lachebek en ik ben het bij Fashion Police eigenlijk bijna altijd met haar eens. Ondanks de vloekende kleur vind ik het kapsel wel echt te gek, lekker groot en glamourous en perfect passend bij de opvallende winged eyeliner en falsies. De lipkleur is lekker knallend en staat wel erg mooi bij het geel. Trouwens, hoe cute is die kleine vlindertattoo? Al met al vind ik het geheel zo-zo. Kelly’s fifties style is geweldig, maar ik houd er dan wel van dat het klassiek blijft. In haar geval had ik voor rode lippen gekozen en voor oorhangers die ook in de fifties style passen. En haar haren? Die had ik voor de gelegenheid even een andere kleurspoeling gegeven.

ls ik later moeder word dan wil ik er exact zo uitzien als Kourt hier op de foto. Sexy, fashionable, maar ook gewoon classy. Waar heel veel moeders meteen de haren kortwieken en een joggingspak aantrekken zodra er een koter is geboren, blijft zij gewoon haar eigen style houden en zo zie ik moeders ook het liefst! Natuurlijk hoeft niet iedereen op naaldhakken op het schoolplein te staan, maar een beetje glamour zou niemand misstaan. Kourtney ziet er fris en fruitig uit, flawless huid, mooie peachy blush en een mooie lichtroze gloss. Haar haren zitten ook erg mooi zo naar achteren. Niet te ingewikkeld of te opgedoft, perfect voor een wandeling met je kindje. Nailed it!

Als ik later moeder word dan wil ik er exact zo uitzien als Kourtney Kardashian hier op de foto. Sexy, fashionable, maar ook gewoon classy. Waar heel veel moeders meteen de haren kortwieken en een joggingspak aantrekken zodra er een koter is geboren, blijft zij gewoon haar eigen style houden en zo zie ik moeders ook het liefst! Natuurlijk hoeft niet iedereen op naaldhakken op het schoolplein te staan, maar een beetje glamour zou niemand misstaan. Kourtney ziet er fris en fruitig uit, flawless huid, mooie peachy blush en een mooie lichtroze gloss. Haar haren zitten ook erg mooi zo naar achteren. Niet te ingewikkeld of te opgedoft, perfect voor een wandeling met je kindje. Nailed it!

et is niet zo goed te zien, maar het lijkt wel alsof Louise geen make-up draagt. Wow! Werden we allemaal maar zo wakker. Haar wenkbrauwen zijn echt perfectie! Ik bespeur een klein beetje mascara en een getinte lipbalm geloof ik. Een superleuke en nonchalante look, lekker basic. Wat fijn om te zien dat celebs goed voor zichzelf zorgen en er dus ook met weinig make-up tiptop uit kunnen zien.

Het is niet zo goed te zien, maar het lijkt wel alsof Louise Roe geen make-up draagt. Wow! Werden we allemaal maar zo wakker. Haar wenkbrauwen zijn echt perfectie! Ik bespeur een klein beetje mascara en een getinte lipbalm geloof ik. Een superleuke en nonchalante look, lekker basic. Wat fijn om te zien dat celebs goed voor zichzelf zorgen en er dus ook met weinig make-up tiptop uit kunnen zien.

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties