0

Serena-150x150Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

Amanda Bynes

Goed, Amanda Bynes is nog niet zo heel lang terug in de ‘wijde wereld’ dus we kunnen het haar ook niet heel kwalijk nemen dat ze nog even moet bijkomen. Haar haren zijn vluchtig in de krul gezet, waardoor 1 kant het net niet heeft gered en de wenkbrauwen mag ze de volgende keer toch wat dikker laten. Verder kan ik hier niet veel over zeggen!

Eva Longoria

Eva Longoria vind ik er eigenlijk altijd tip top in orde uit zien en deze keer ben ik ook erg tevreden! De roze jurk staat haar erg mooi en geeft haar een jeugdige blik, maar ik had dezelfde kleur liever ook op de lippen gezien. De foundation, bronzer en highlighter zijn helemaal in orde en geven haar een mooie glow. Het enige minpuntje vind ik de wenkbrauwen, deze hadden wel een stukje beter aangezet mogen worden!

Icona Pop

Ik ben gek op de combo zwart-wit en een rode lip en de bob staat de linker dame van Icona Pop ook heel gaaf. Qua make-up had ik toch wat meer boven het oog willen zien, het lijkt nu zelfs alsof de linker geen mascara draagt. En om het hele plaatje af te maken, mis ik ook hier weer een beter aangezette wenkbrauw. De rechter heeft ook een prachtige rode lip, gezonde blosjes op de wangen en een neutrale ooglook. Dat is helemaal prima, maar dan had ik wel een betere haarstyle willen zien! Dit maakt de look namelijk heel erg gewoontjes en te casual. Jammer!

Kourtney Kardashian

Hoewel je de Kardashian vrouwen heel vaak in een totale glam-look ziet, zien we Kourtney nu zonder make-up en ik snap waarom. Ze ziet er prachtig uit en waarom moeite doen als je toch lekker aan het wintersporten bent! Haar huid ziet er super uit overigens en lijkt ze zo zonder make-up niet enorm op haar broer Rob?

Nicole Kidman

Nicole Kidman vind ik echt een classy vrouw en ook deze keer ziet ze er weer goed uit! De cateye zonnebril vind ik haar heel erg gaaf staan en maken haar, in combinatie met deze haarstyle, echt een ‘lady’! Volgende keer een glosje op de lippen en je krijgt van mij een dikke 10.

Paris Hilton

Ah die Paris Hilton! Ik heb het gevoel alsof ik haar al een tijdje niet voorbij heb zien komen. Mij vallen twee dingen meteen op: waar is het platina blonde haar en wow meid, ben jij op vakantie geweest of was de juiste kleur foundation op? De blush, bronzer en highlighter op het gezicht vind ik prachtig maar de kleur van het gezicht matcht totaal niet met de nek. Verder ben ik ook niet zo’n fan van de roze lipstick, maar zijn de ogen wel weer prachtig opgemaakt. Dit is een twijfelgevalletje, Paris!

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties