0

Serena-150x150Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

Wauw, we hebben Christina een tijdje gezien met een andere look (lees: trashy en puffy!) maar hier ziet ze er weer erg klassiek uit. Ik ben gek op de classic winged eyeliner in combinatie met een rode lip, alhoewel Christina in dit geval beter voor een iets rodere variant had mogen kiezen. Daarbij is de foundation ook te wit in combinatie met de bronzer en had er iets meer tijd besteed mogen worden aan haar wenkbrauwen. Goed geprobeerd, maar toch niet helemaal.

Wauw, we hebben Christina een tijdje gezien met een andere look (lees: trashy en puffy!) maar hier ziet ze er weer erg klassiek uit. Ik ben gek op de classic winged eyeliner in combinatie met een rode lip, alhoewel Christina in dit geval beter voor een iets rodere variant had mogen kiezen. Daarbij is de foundation ook te wit in combinatie met de bronzer en had er iets meer tijd besteed mogen worden aan haar wenkbrauwen. Goed geprobeerd, maar toch niet helemaal.

Ah, ich liebe Heidi! Ondanks dat ik een beetje kriebelig wordt van die net te lange pony, staat het tegelijk ook wel mysterieus. Haar ooglook is geweldig, smokey maar toch wat meer glam door de subtiele glitters. De foundationkleur is perfect en hetzelfde geldt voor de lippen en de blush. Helemaal top, niets aan veranderen!

Ah, ich liebe Heidi Klum! Ondanks dat ik een beetje kriebelig wordt van die net te lange pony, staat het tegelijk ook wel mysterieus. Haar ooglook is geweldig, smokey maar toch wat meer glam door de subtiele glitters. De foundationkleur is perfect en hetzelfde geldt voor de lippen en de blush. Helemaal top, niets aan veranderen!

Kelly zien we al een tijdje rondlopen met een paarse coupe en het misstaat haar zeker niet! Persoonlijk vind ik het haar leuker staan wanneer ze het los en gekruld draagt, want in deze style met studs maakt het haar een beetje kinderlijk. Ook vind ik het jammer dat de studs in het haar goudkleurig zijn, terwijl ze de rest van de look zilverkleurig heeft gehouden. De ogen zijn erg mooi aangezet, maar op de lippen mis ik een mooiere gloss of lipstick.

Kelly Osbourne zien we al een tijdje rondlopen met een paarse coupe en het misstaat haar zeker niet! Persoonlijk vind ik het haar leuker staan wanneer ze het los en gekruld draagt, want in deze stijl met studs maakt het haar een beetje kinderlijk. Ook vind ik het jammer dat de studs in het haar goudkleurig zijn, terwijl ze de rest van de look zilverkleurig heeft gehouden. De ogen zijn erg mooi aangezet, maar op de lippen mis ik een mooiere gloss of lipstick.

Wow, komt Nicole regelrecht van een tropisch oord vandaan? Hier is gekozen voor een sun-kissed-look dat is wel duidelijk, maar het misstaat haar zeker niet! De foundation, lipkleur en bronzer zijn prima al is er wel iets te gul met de highlighter gewerkt want Nicole shined aan alle kanten, zelfs haar schouders moesten aan de highlighter geloven!

Wow, komt Nicole Richie regelrecht van een tropisch oord vandaan? Hier is gekozen voor een sun-kissed-look dat is wel duidelijk, maar het misstaat haar zeker niet! De foundation, lipkleur en bronzer zijn prima al is er wel iets te gul met de highlighter gewerkt want Nicole shined aan alle kanten, zelfs haar schouders moesten aan de highlighter geloven!

Hmm... ik ben niet erg onder de indruk van deze look. Misschien komt het door het haar of toch de make-up zelf, maar het is het gewoon net niet voor mij. De lipkleur vind ik wel een prachtige nude kleur hebben, maar het maakt de look enorm gewoontjes. Ondanks dat de wenkbrauwen een geweldige vorm hebben, hadden ze een stuk donkerder aangezet mogen worden want ze vallen nu nogal weg naast dat plakkaat haar op het hoofd...

Hmm… ik ben niet erg onder de indruk van deze look van Rihanna. Misschien komt het door het haar of toch de make-up zelf, maar het is het gewoon net niet voor mij. De lipkleur vind ik wel een prachtige nude kleur hebben, maar het maakt de look enorm gewoontjes. Ondanks dat de wenkbrauwen een geweldige vorm hebben, hadden ze een stuk donkerder aangezet mogen worden want ze vallen nu nogal weg naast dat plakkaat haar op het hoofd…

Ah die Taylor! Ik moest eventjes kijken naar deze foto want ze ziet er hier een stuk anders uit dan normaal! Haar haar zit leuk en ziet er erg gezond uit, maar dat is dan ook alles wat ik erover kan zeggen. Erg leuk om haar te zien met een warme goud/bronze ooglook en dat staat erg mooi bij haar blauwe ogen. Oh, nu zie ik waarom ze er anders uitziet; waar zijn de wenkbrauwen? Haar hele look is prima, foundation matcht, lipkleur is oke maar de wenkbrauwen zien eruit alsof ze vergeten zijn. De gehele look vind ik wat gewoontjes, jammer!

Ah die Taylor Swift! Ik moest eventjes kijken naar deze foto want ze ziet er hier een stuk anders uit dan normaal! Haar haar zit leuk en ziet er erg gezond uit, maar dat is dan ook alles wat ik erover kan zeggen. Erg leuk om haar te zien met een warme goud/bronze ooglook en dat staat erg mooi bij haar blauwe ogen. Oh, nu zie ik waarom ze er anders uitziet; waar zijn de wenkbrauwen? Haar hele look is prima, foundation matcht, lipkleur is oké maar de wenkbrauwen zien eruit alsof ze vergeten zijn. De gehele look vind ik wat gewoontjes, jammer!

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties