0

Serena-150x150Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

Khloe Kardashian

Zoals je inmiddels misschien weet ben ik een groot Kardashian fan en vooral Khloe is mijn favoriet, maar deze look vind ik iets minder geslaagd dan anders. Waarom? Haar engelenharen zijn niet zo glanzend en best wel pluizig en de mooie vampy lippen staan prachtig, maar maken haar wel heel erg wit. Haar ooglook is fantastisch mooi, die warme kleuren staan haar erg goed en laten haar ogen knallen en de nepwimpers zien er heel verleidelijk uit en zijn mooi gezet.

Jennifer Lawrence

Wow, eh. Tja. Een beetje een ijzeren tante, deze look. Kort haar staat haar erg mooi, maar ik vond het lange, donkere haar toch een stuk mooier en zachter staan bij Jennifer Lawrence. Haar zwart omrande ogen lijken heel klein en zien er een beetje 2D uit. Haar vampy lippen daarentegen zijn subliem! En dan haar perfecte egale porseleinen huid, schitterend! Een mooie, klassieke look, maar ik ben helaas geen fan van het kapsel.

Doutzen Kroes

Deze Friese beauty is gewoon altijd mooi, maar ik heb Doutzen vaak stukken stralender gezien. Haar huid lijkt wat grauw, ik bespeur nergens een mooie Hollywood glow, en haar voorhoofd is supershiny. Ze lijkt wat flets, daar komt nog bij dat de lipkleur ook niet veel goeds doet voor het geheel. Ach ja, weten wij veel, wie weet stapte ze net uit het vliegtuig met een enorme jetlag. Niet zo boeiend dus, deze look, maar ze is nog steeds stunning en mijn favoriete Victoria Secret’s Angel!

Angelina Jolie

Hm, haar huid ziet er wat vlekkerig en oranje-achtig uit, en ook nog erg glanzend, is dit een selftan gone wrong? Mooie lipkleur, saaie ooglook. Heel erg safe en dus totaal niet boeiend. Deze look heb ik al 1000 x gezien bij Angelina Jolie. Gaap!

Ashlee Simpson

Deze rockchick heeft gekozen voor een roest- en koperkleurige eyelook en dat staat haar super, haar blauwe ogen knallen! Wat ik dan wel weer een gemiste kans vind zijn de nepwimpers die een beetje naar beneden lijken te hangen, waardoor ze een sad puppy eye-look krijgt. Haar lipkleur is nude met een parelmoerglans, ik had liever een iets gedurfdere kleur gezien zoals diep bordeauxrood. Daar is Ashley Simpson toch stoer genoeg voor? Haar engelenhaartjes zijn lekker zacht, glanzend en mooi!

Victoria Beckham

Oei. De roze kleur oogschaduw in deze eyelook is lekker edgy, maar helaas lijkt het net alsof Victoria Beckham zojuist haar wenkbrauwen heeft laten waxen! Het ziet er bijna pijnlijk en verbrand uit. Het laat haar ook een beetje moe lijken. Of angstig. Haar lipkleur is supersafe en makat haar een beetje flets. Ook geen fan van haar haren die onderin een beetje gek slierterig gekruld zijn. Sorry hoor, deze week ben ik gewoon niet zo enthousiast over de beauty looks!

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties