0

Serena-150x150Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

Ariana Grande

Deze knappe dame heeft echt een gouden strotje! Ariana Grande heeft echt een poppengezichtje en ze ziet er heel schattig uit. Ik had haar wenkbrauwen minder grijs bijgetekend en hallo het is MTV EMA, dus ik vind dat ze wel wat karig is opgemaakt. Iets meer blush en een hele hoop oogschaduw en nepwimpers was een stuk feestelijker geweest voor de gelegenheid. Al met al, een mooie meid, maar de look vind ik net iets te basic.

Louise Roe

Ik vind Louise Roe altijd zo leuk bij ‘Jane Doe’! Ze heeft haar reebruine ogen mooi laten opmaken met een donkere smokey eye en gecombineerd met nude lips is dit een klassieke, feestelijke look. Haar haren zitten mooi in de krul, bovenop had er naar mijn smaak iets meer volume in mogen zitten want nu lijkt haar hoofd zo lang!

Ellie Goulding

Met haar kanten kleding en messy haar ziet Ellie Goulding er lekker rock chic uit! Haar warme ooglook staat schitterend en past mooi bij haar nude lips. Het geheel is net zoals bij de andere celebs vrij naturel. Om haar rock chic look wat meer kracht bij te zetten was een hele donkere (bijna zwarte) berry lip ook erg stoer geweest. Jammer dat iedereen het zo safe houdt!

Miley Cyrus

Ook Miley Cyrus speelt op safe met een hele naturel look. Ik moet zeggen dat ik haar wenkbrauwen echt stunning vind, een mooie vorm en lekker vol. Haar roze lippen staan lekker fris. Ze ziet er superknap uit zo maar wederom behoorlijk veilig en saai.

Katy Perry

Ah, this is what I’m talking about! Katy Perry weet mij altijd wel te bekoren met haar opvallende en uitdagende beautylooks. Hier draagt ze een klassieke donkerbruine smokey eye met nepwimpers en een mooie matte rode lipstick. Lekker knallend en zeer feestelijk! Haar haren draagt ze in een hoge paardenstaart wat het geheel iets frisser en sportiever maakt. Pluspunten voor Katy!

Eva Simons

Ik snap dat Rva Simons’ kapsel haar ‘signature’ is en dat je het dus wel MOET dragen zo, maar even serieus, kijk er eens goed naar: het lijkt wel alsof een hamster de liefde heeft bedreven met een suikerspin. Bovendien is het platgebleekt en in zo’n slechte conditie dat het heel erg droog is, kijk maar die piekjes bovenop. Het ziet er niet uit Eva, om eerlijk te zijn. De wenkbrauwen zijn te vierkant bijgetekend en ook te dicht naar de neusbrug toe. Lipkleur vind ik erg mooi, dat dan weer wel. Ik hoop dat Eva binnenkort een andere signature look vind. Misschien gewoon alles eraf en dan weer gezond laten groeien?

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties