0

Serena-150x150Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

Hey I just met you, and call me crazy, but what did they do to your hair? Sue your hairstylist, maybe? Sorry, ik vind het altijd leuk om te zien dat mensen experimenteren met hun kapsel, maar Carly deze rode kleur staat je niet heel geweldig. En dan je kapsel, met je pony in je ogen, nul volume, wel veel glans, maar dat hangt maar saai te hangen langs je gezicht. Nee, ik weet dat jij er véél leuker uit kunt zien met een ander kapsel. verder ziet ze er nogal pips uit, ik mis die befaamde Hollywood Glow, een extra blosje ofzo? Deze look is het gewoon niet.

Hey I just met you, and call me crazy, but what did they do to your hair? Sue your hairstylist, maybe? Sorry, ik vind het altijd leuk om te zien dat mensen experimenteren met hun kapsel, maar Carly deze rode kleur staat je niet heel geweldig. En dan je kapsel, met je pony in je ogen, nul volume, wel veel glans, maar dat hangt maar saai te hangen langs je gezicht. Nee, ik weet dat jij er véél leuker uit kunt zien met een ander kapsel. Verder ziet ze er nogal pips uit, ik mis die befaamde Hollywood Glow, een extra blosje ofzo? Deze look is het gewoon niet.

hebben jullie ook de campagneposters van Giorgio Armani's Sí zien hangen met Cate als gezicht van het parfum? Ik vind haar hier echt veel mooier dan op die posters, daar lijkt ze wel van plastic. Loving the lip colour! Lekker fruitig en fris. Haar blush had wel iets minder gemogen, want in combinatie met haar sneeuwwitte huid komt het al snel popperig over. De wenkbrauwen had ik persoonlijk iets meer asblond bijgetekend in plaats van roodbruin, maar verder heb ik niets op prachtige Cate aan te merken.

Hebben jullie ook de campagneposters van Giorgio Armani’s Sí zien hangen met Cate Blanchett als gezicht van het parfum? Ik vind haar hier echt veel mooier dan op die posters, daar lijkt ze wel van plastic. Loving the lip colour! Lekker fruitig en fris. Haar blush had wel iets minder gemogen, want in combinatie met haar sneeuwwitte huid komt het al snel popperig over. De wenkbrauwen had ik persoonlijk iets meer asblond bijgetekend in plaats van roodbruin, maar verder heb ik niets op prachtige Cate aan te merken.

Ik moet er nog steeds aan wennen, Kimmy K. met blonde lokken. Ik misstaat haar niet, maar ik vind donkere manen toch wel echt een stuk eleganter staan, dat past veel beter bij haar! Zoals altijd mooi geshaped en prachtige volle wenkbrauwen. Fijn om haar eens anders te zien dan met een flinke smokey en nude lips, want berry lips staan haar ook prachtig. Een lijntje onder haar ogen had de look nét even afgemaakt. Mooi detail, de subtiele shimmertjes in haar decolleté.

Ik moet er nog steeds aan wennen, Kimmy K. met blonde lokken. Het misstaat haar niet, maar ik vind donkere manen toch wel echt een stuk eleganter staan, dat past veel beter bij haar! Zoals altijd mooi geshaped en prachtige volle wenkbrauwen. Fijn om haar eens anders te zien dan met een flinke smokey en nude lips, want berry lips staan haar ook prachtig. Een lijntje onder haar ogen had de look nét even afgemaakt. Mooi detail, de subtiele shimmertjes in haar decolleté.

wat een prachtvrouw is het toch, deze Mexicaanse schone. Deze warme kleur op haar ogen staat haar fantastisch, het geeft echt zo'n mooi herfstig gevoel. Ik ben ook fan van haar lipkleur. Niet te nude, maar ook niet te roze of te peachy. Echt perfect en het staat mooi bij haar ooglook. Ze is vrij naturel opgemaakt, maar die eyeliner doet het hem. dat maakt de look dan toch weer lekker glamoureus. Loving it!

Wat een prachtvrouw is het toch, deze Spaanse schone. Deze warme kleur op haar ogen staat haar fantastisch, het geeft echt zo’n mooi herfstig gevoel. Ik ben ook fan van haar lipkleur. Niet te nude, maar ook niet te roze of te peachy. Echt perfect en het staat mooi bij haar ooglook. Ze is vrij naturel opgemaakt, maar die eyeliner doet het hem. dat maakt de look dan toch weer lekker glamoureus. Loving it!

ik word hier wel lichtelijk depressief van, zelfs met een fliterdun laagje make-up ziet Rosie eruit om door een ringetje te halen. Heel puur en naturel, ze lijkt wel een echt engel in plaats van een Victoria's Secret Angel! Vooral haar matte lippen zijn super en vallen natuurlijk meteen op door haar volle lippen. Niets op aan te merken, prachtige, natuurlijke 'no makeup' look. Zeer geslaagd.

Ik word hier wel lichtelijk depressief van, zelfs met een flinterdun laagje make-up ziet Rosie Huntington-Whiteley eruit om door een ringetje te halen. Heel puur en naturel, ze lijkt wel een echt engel in plaats van een Victoria’s Secret Angel! Vooral haar matte lippen zijn super en vallen natuurlijk meteen op door haar volle lippen. Niets op aan te merken, prachtige, natuurlijke ‘no make up’ look. Zeer geslaagd.

wow, wat vet dat haar! Dit is weer eens wat anders dan de klassieke ombre, haren die van bruin naar rood naar blond lopen.De krul had onderin iets meer losgemaakt mogen worden voor een natuurlijker effect, maar haar coupe vind ik verder helemaal prachtig. Lekker heftig die oogmake-up, doet me een beetje aan de Kim Kardashian eyelook denken. Fris glossje en lieve appelwangen, staat haar super. Wil alleen even iemand naar haar wenkbrauwen kijken? Niet dat ze niet om aan te zien zijn, maar ik denk dat ze veel beter kunnen.

Wow, wat vet dat haar van Vanessa Hudgens! Dit is weer eens wat anders dan de klassieke ombre, haren die van bruin naar rood naar blond lopen. De krul had onderin iets meer losgemaakt mogen worden voor een natuurlijker effect, maar haar coupe vind ik verder helemaal prachtig. Lekker heftig die oogmake-up, doet me een beetje aan de Kim Kardashian eyelook denken. Fris glossje en lieve appelwangen, staat haar super. Wil alleen even iemand naar haar wenkbrauwen kijken? Niet dat ze niet om aan te zien zijn, maar ik denk dat ze veel beter kunnen.

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties