0

Serena-150x150Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

Eva Longoria

Wow, that is a lot of LASH! Ik ben dol op valse wimpers, het staat zo lekker glamoureus, maar dit vind ik net iets te veel van het goede. Of het valt zo op omdat Eva Longoria’s oogschaduw zo licht is. Aan de binnenkant lijken ze niet helemaal OK vast te zitten en haar linker- en rechterwimpers lijken ongelijk. Nou ja genoeg over de wimpers, de rest van haar look is helemaal perfect!

Nicole Scherzinger

Ik wil niet tof doen hoor, maar ik lees best vaak in een comment dat ik wat weg heb van Nicole Scherzinger. Nu vind ik dat natuurlijk een onwijs compliment omdat het een prachtige vrouw is, maar zelf vind ik niet echt dat ik op haar lijk. Deze Pussycat Doll heeft een goeie zomerse beach vibe. Lekker veel bronzer, een subtiele bronzed eyelook, knallende lipgloss (staat erg mooi bij haar topje) en highlights in haar losse manen. Een prachtige glow heeft ze, Nicole straalt helemaal!

Jessica Alba slaat zelden een mode- of beautyflater en ook deze keer ziet ze er tiptop uit. Haar eyelook is smokey, maar niet supersmokey. Eerder een soort van subtiele casual smokey. I like it, dit ga ik zelf ook zeker een keer uitproberen. Past goed bij haar casual chic outfit en kapsel. Zijn dat haar echte wimpers? Zo ja, dan ben ik jaloers!

Jessica Alba slaat zelden een mode- of beautyflater en ook deze keer ziet ze er tiptop uit. Haar eyelook is smokey, maar niet supersmokey. Eerder een soort van subtiele casual smokey. I like it, dit ga ik zelf ook zeker een keer uitproberen. Past goed bij haar casual chic outfit en kapsel. Zijn dat haar echte wimpers? Zo ja, dan ben ik jaloers!

Tyra Banks

Ik zat echt in een goeie flow. Ik dacht, yeah, allemaal mooie beautylooks, wat fijn! En toen kwam de foto van Tyra Banks. Mijn god, ik schrok er een beetje van! Ik moet zeggen dat ik vermoed dat het ook wel een erg slechte foto is, maar jeetje mina wat ziet ze er hier uit. Haar look is gewoon niet af. Ze ziet er vreemd uit. Ik kon er niet precies de vinger op leggen maar na er ongeveer een kwartier naar gestaard te hebben weet ik het: ze heeft geen mascara op. Misschien had ze haast? Echt jammer, want hierdoor is de hele look gewoon niet geslaagd.

Sandra Bullock

Ook Sandra Bullock heeft iets raars met haar wimpers, misschien heeft ze dezelfde visagist als Eva Longoria? Ik kan ze zien zitten vanaf hier! Ze zien er niet egaal uit, het lijken wel een soort plukjes. He, wat vervelend, want de rest is gewoon hartstikke mooi. Loving the lip colour!

Julianne Hough

Wat een heerlijke lipkleur heeft Julianne Hough uitgekozen. Haar lipstick is een mix tusen nude en rood en nét een tikje donkerder, waardoor hij bijna een beetje berry-achtig staat op haar blanke huid. Haar blauwe ogen knallen eruit en zijn opgehelderd met een subtiel gouden lijntje en lekker veel mascara. Haar wenkbrauwen zijn perfectie! Knotje staat ook super. In deze look lijkt de minste moeite te zitten deze week, maar ik vind het wel de mooiste look van allemaal. Nailed it! Meer van deze dame graag!

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties