0

Serena-150x150Naast een outfit met een wow-factor zijn een mooi kapsel, goede make-up en verzorgde nagels natuurlijk ook heel belangrijk. Elke dinsdag geeft Serena Verbon, oprichtster van Beautylab.nl, haar mening over de beauty looks van de sterren van de afgelopen week.

Bekijk snel de zes celeb beauty looks met het commentaar hieronder…

Zooey Deschanel

Pfieuw, ik ben blij dat Zooey Deschanel haar pony terug heeft! Laatst zag ik een foto van haar zonder pony en met wellicht een gebotoxed voorhoofd en ik herkende haar niet eens. Maar zo ken ik Zooey weer! Bij haar blauwgrijze jurk had ik voor een iets frissere lipkleur gekozen, bijvoorbeeld koraal. Haar haren zitten erg mooi zo met die slag, maar ik erger me aan haar pony, die wil ik het liefst haar ogen uit meppen! Haar poppenoogjes komen mooi uit zo, maar ik heb Zooey wel eens meer zien stralen!

Carrie Underwood

Deze southern belle ziet er drop dead gorgeous uit! Carrie Underwood’s look is klassiek a la Marilyn Monroe, maar dan een stuk moderner. Geen rode lippen, maar een frisse roze kleur en het accent ligt zwaar op haar mooie ogen. De ooglook is prachtig warm en heel verleidelijk. Haar kapsel, haar make-up, haar accessoires, haar mooie paarse jurk, ik heb hier werkelijk niets op aan te merken

Claire Danes

Op het eerste gezicht denk ik, ja mooi, maar daarna denk ik, nee Claire Danes is nog niet af! Geen ketting, geen oorbellen (althans, niet dat ik kan zien) en haar haren zijn veel te nonchalant en casual vergeleken met haar chique strapless jurk. Het ziet er een beetje verwaaid uit, terwijl een kapsel zoals dat van Zooey of Carrie hier juist prima bij had gestaan. Goed, door naar de make-up. Donkere smokey eyes met prachtige nude lippen. Mooi, maar niet erg spannend. Had beter gekund!

Gabrielle Union

Oh sweet lord, wie is deze donkere schone? Wat een prachtige uitstraling heeft deze actrice (Gabrielle Union). Ook zij gaat voor de klassieke donkere smokey eyes en nude lippen, maar ze ziet er een stuk spannender uit dan Claire omdat ze haar haren slick naar achteren draagt en haar look heeft aangekleed met mooie sieraden. Haar valse wimpers geven net wat meer glam aan deze look, maar haar visagist had haar wel even mogen afpoederen met een matterende poeder tegen de shine.

Julianne Hough

Zo zo, sexy outfitje hoor! Maar Julianne rockt het echt, wat een prachtige jurk met al die borduursels. Haar hals is erg bloot dus ook hier had ik graag een sieraad gezien, maar afijn ik stop al met zeuren over accessoires. Haar oogschaduw past uitstekend bij haar jurk, maar wat me meteen opvalt zijn haar donkere, mooi gevormde wenkbrauwen. Echt perfectie! Haar blik vangt me, wat een mooie ogen heeft zij! Alles is mooi in balans met haar glanzende roze lipgloss. En haar kapsel, ook al zo mooi! Het is erg glamoureus, maar heeft ook wat pit. I like it! De prijs voor de mooiste look deze week gaat naar Julianne Hough.

Padma Lakshmi

Hmmm, nee, ben geen fan van deze look. Ik houd van een frisse kleur op de lippen, maar deze bronzekleurige lipstick laat Padma Lakhsmi een beetje flets overkomen.Op haar ogen bevinden zich hele koele en hele warme tinten, wat ook niet echt een topcombinatie is. De highlight bij haar traanbuizen zijn net té opvallend en zorgen helemaal niet voor wat frisheid. Het is een mooie vrouw, en moet je kijken wat een prachtige haren, maar nee ik heb Padma veel mooier en frisser uit kan zien. P.S. haar wenkbrauwen mogen best wat dichter bij elkaar worden getekend.

www.beautylab.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties