0

150Elke vrouw droomt weg bij een paar volle lippen à la Angelina Jolie, maar helaas is niet iedereen gezegend met een grote en volle smakkerd. Gelukkig zijn er allerlei tips en tricks om op een natuurlijke manier je lippen voller te doen lijken, zonder dat daar botox aan te pas komt.

Kylie Jenner moet zich constant verantwoorden voor haar nieuwe paar botox lippen, maar wil je dat niet gebruik dan liever een lip liner. Make-up artists zweren namelijk bij dit pennetje en kunnen niet meer zonder. Wij hebben voor jou alles op een rijtje gezet wat je moet weten over dit make-up product.

1. Een lip liner voegt definitie toe aan de lippen
Een lip liner is jouw ticket voor een perfecte ‘cupido bow’ à la Rihanna. Zorg dat je lip potlood altijd 1 tint lichter is dan je lipstick anders kan het behoorlijk mis gaan. Doordat je lip liner lichter is kun je veel gemakkelijker de omlijning strak houden. Daarnaast kun je ook een highlighter potlood gebruiken boven op het boogje om je lippen meer definitie te geven.

2. Een lip liner verlengt de kleur van je lipstick
Het aanbrengen van een lip liner zorgt er ook voor dat de kleur van je lipstick langer goed blijft zitten. Voor het aanbrengen van je lipstick kleur je eerst je lip liner in over je hele lippen. Ook zorgt het ervoor dat je lipstick veel sprankelender wordt mits je de goede kleur gebruik natuurlijk. Met een lichtere lip liner kun je dus nooit fout gaan.

3. Zelfs vrouwen met een lipstick aversie kunnen een lip liner leren waarderen
Een lip liner is niet alleen voor vrouwen die houden van een rode lip, maar je kan ook heel goed een lip liner gebruiken voor een naturel make-up look. Gebruik een mooie nude tint die iets donkerder is dan je eigen huidskleur en breng deze op de lippen aan. Vervolgens breng je er een glosje overheen en je natuurlijke make-up look is helemaal spot on.

4. Lipliner + lip balm is perfecte combi
Ben je nog niet helemaal een pro op het gebied van strakke lijnen zetten, wat natuurlijk niet zo gek is, dan is het handig om van te voren een lip balm aan te brengen. Dit zorgt er namelijk voor dat jij gemakkelijker met een lip liner over je lippen kan glijden en de lijner dan ook strakker worden. Voor een natuurlijke look kleur je de lip liner weer helemaal in of je gebruikt een lipstick die erbij past. Tegenwoordig heb je hele goede zachte potloden op de markt dus dat is natuurlijk ook heel fijn.

 

  • red lips

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties