0

Beautyproducten, we kunnen niet zonder ze. Mascara geeft je een mooiere oogopslag, goede gezichtscreme zorgt voor een stralende huid en een leuke nagellakje is de ultieme accessoire bij een outfit.

Dit keer laat Thijs Willekes, beautycoach en presentator, weten wat zijn favoriete beautyproducten voor vrouwen zijn. Lees snel verder hieronder!

Alterna Bamboo Style Texturizing Body Boost

1. Alterna Bamboo Style Texturizing Body Boost

Mijn nummer één is de haarpoeder van Alterna. Het is echt fantastisch spul. Het is gewichtloos en geeft volume waar je u tegen zegt doordat het je lokken ‘stroever’ maakt. Breng het aan bij de haarzet voor een instant volumineuze coupe. In tegenstelling tot veel andere producten, stort je hairdo na een tijdje niet in.

Alle producten van Philopshy

2. Alle producten van Philosophy

Dit vind ik echt een heel mooi merk. De producten hebben ‘geile’ verpakkingen; ze zien er lekker uit en zijn van deze tijd. Ik kan ook geen keuze maken want ik vindt ze allemaal lekker. En het staat ook nog eens heel leuk in de badkamer.

Lipstick van Yves Saint Laurent

3. Lipsticks van Yves Saint Laurent

De lipsticks van Yves Saint Laurent hebben zulke lekkere kleuren. Niet alleen van die bescheiden tintjes, maar ook exemplaren met lekker veel pigment. Dit zorgt ervoor dat de kleur echt van je lippen spat. Mijn favoriet is van een exemplaar met oranje ondertoon. Deze kleur doet wonderen voor je ogen, maakt niet uit of je nou bruine, blauwe of groene kijkers hebt. Daarnaast zijn zo ook nog eens goed verzorgend.

Bekijk hier de beauty favorites van Nikkie Plessen, presentatrice en columniste bij Jackie.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties