0

Beautyproducten, we kunnen niet zonder ze. Mascara geeft je een mooiere oogopslag, goede gezichtscreme zorgt voor een stralende huid en een leuke nagellakje is de ultieme accessoire bij een outfit.

Dit keer laat Nikkie Plessen, presentatrice en columniste bij Jackie, weten wat haar favoriete beautyproducten zijn. Lees snel verder hieronder!

Shower Foam van Vogue Exclusive

1. Shower foam van Vogue Exclusive

Na een dag hard werken vind ik het heerlijk om onder de douche te stappen en te relaxen. Ik werk veel en daarom vind ik het erg fijn om lekkere doucheproducten te hebben. De shower foams van Vogue Exclusive voelen heerlijk aan op je huid en geven je een heerlijk ontspannend en schoon gevoel. En niet onbelangrijk: ze ruiken erg lekker! Ideaal na zo’n lange dag werken!

YSL Shocking Volume Mascara

2. YSL Shocking Volume Mascara

Buiten mijn televisiewerkzaamheden om draag ik niet veel make-up. Maar waar ik niet zonder kan, is mijn YSL Shocking Volume Mascara. Met het fijne borsteltje bereik je al je wimperharen waardoor je net een mooiere oogopslag krijgt. Het creëert een enorme volume in je wimpers. Voor mij is dit het ideale beautyproduct om er goed uit te zien zonder al te veel make-up te dragen.

Lancaster Beauty Source Foundation met SPF15

3. Lancaster Beauty Source Foundation met SPF15

Ik gebruik niet vaak foundation, maar soms is het dragen van foundation onvermijdelijk in mijn werk. Ik vind het erg belangrijk dat mijn foundation mij beschermt tegen de zon omdat je van foundations zonder SPF vlekken kan krijgen wanneer je in zonnetje zit. De Lancaster Beauty Source foundation met SPF beschermt je en ligt bovendien niet zwaar op je huid. Heel erg geschikt voor die momenten dat je er ‘op en top’ uit wilt zien op zonnige dagen.

Bekijk hier de beauty favorites van Josh Veldhuizen, CEO van JOSH V en ModeMeisje.

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties