0

Beautyproducten, we kunnen niet zonder ze. Mascara geeft je een mooiere oogopslag, goede gezichtscreme zorgt voor een stralende huid en een leuk nagellakje is de ultieme accessoire bij een outfit.

Dit keer laat topmodel en SBS6 Shownieuws lifestyle-deskundige Marvy Rieder weten wat haar favoriete beautyproducten zijn.

Gezonde voeding... spruitjes!

1. Voeding
Als ‘beautyproduct’ staat bij mij op nummer 1 echt mijn voeding! Dat klinkt misschien een beetje gek, maar ‘ik ben echt wat ik eet’. Als ik iets eet dat niet goed voor mij is, krijg ik bijvoorbeeld last van mijn huid of kringen onder mijn ogen. Daarom kies ik bewust voor voeding die goed voor mij is. Denk daarbij aan avocado’s, noten, zuurdesembrood, amandelmelk, goji bessen, olijfolie en veel verse groenten. Natuurlijk eet ik ook wel eens minder gezond, I love chocolate! Maar daar betaal ik dan wel de rekening voor…

Eclat Minute Natural lip perfector van Clarins

2. Eclat Minute Natural lip perfector van Clarins Nr 03
Heerlijke lipgloss die ik in iedere tas wel heb zitten, voor het geval ik ‘m vergeet. De smaak van die lip perfector is ook echt top.

Body Cream van E.Coudray Paris

3. Pot Body Cream van E.Coudray Paris
De geur Jacinte et Rose vind ik persoonlijk heel erg lekker. Als ik mij daar mee insmeer, dan draag ik vaak niet eens meer een parfum, omdat het zo lekker ruikt!

Bekijk hier de beauty favorites van actrice Liza Sips.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties