0

Beautyproducten, we kunnen niet zonder ze. Mascara geeft je een mooiere oogopslag, goede gezichtscreme zorgt voor een stralende huid en een leuke nagellakje is de ultieme accessoire bij een outfit.

Dit keer laat Josh Veldhuizen, CEO van JOSH V en ModeMeisje, weten wat haar favoriete beautyproducten zijn. Lees snel verder hieronder!

1. Dior Hydra Life Beauty Awakening rehydrating mask

De laatste tijd ga ik te weinig naar de Dior Spa in Parijs, maar als ik er ben neem ik standaard dit masker mee. Het fijne aan dit masker is dat wanneer je het opsmeert, je vervolgens na 10 minuutjes het restant in de huid mag masseren. Je hoeft het dus niet eraf te wassen. Het is een opkikkertje die ik één keer per week gebruik om mijn huid (die een hoop moet doorstaan) weer goed te hydrateren. Dit masker is trouwens geschikt voor alle huidtypes.

2. Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release Anti-Oxidant Moisturizer

De Nederlandse zomer stelt natuurlijk weinig voor en omdat ik liever niet onder de zonnebank ga, heb ik soms wat hulp nodig om er niet te bleek uit te zien. Hiervoor gebruik ik deze dagcreme die mijn huid een beetje kleur geeft. Zodra je het opsmeert, merk je dat je een paar minuten later een mooi kleurtje hebt die heel natuurlijk overkomt. Aan het eind van de dag haal je deze teint er weer af met je make-up remover, het trekt dus niet in de huid. De crème ruikt ook nog eens heerlijk!

3. Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex

Na mijn hele beauty-ritueel gedurende de dag, mag ik dan eindelijk mijn huid wat rust geven. ‘s Nachts heeft je huid de tijd om zichzelf te herstellen en om dit proces te ondersteunen gebruik ik dit serum. Ik vind het prettig dat mijn huid ‘s nachts niet te vettig wordt van een nachtcreme, dus dit serum is voor mij perfect. ‘s Ochtends is mijn huid egaal en zacht. Dit product helpt tegen huidveroudering en daar kan je naar mijn mening niet vroeg genoeg mee beginnen!

Bekijk hier de beauty favorites van Annic van Wonderen, founder & director van I Love Fashion News.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties