0

Beautyproducten, we kunnen niet zonder ze. Mascara geeft je een mooiere oogopslag, goede gezichtscreme zorgt voor een stralende huid en een leuk nagellakje is de ultieme accessoire bij een outfit.

Dit keer laat Jessica Biel, actrice die onder andere een rol had in de film Total Recall en pas trouwde met Justin Timberlake, weten welke vijf producten haar favoriet zijn om tot een natuurlijke look te komen.

Bare Minerals Primetime Oil Control

1. Bare Minerals Primetime Oil Control
De eerste stap voor een mooie make-up is een goede basis. Het is belangrijk om de huid voor te bereiden op alle agressiviteit die de huid tegekomt tijdens de dag. Daarom kies ik voor Bare Minerals Primetime Oil Control. Door dit op jouw hele gezicht aan te brengen verdwijnen oneffenheden in een handomdraai.

Clarins Smooth Minute Golden Peach

2. Clarins Smooth Minute Golden Peach
Als eenmaal de basis is aangebracht, doe ik foundation op namelijk Clarins Smooth Minute Golden Peach. Zoals de naam al zegt, geeft het de huid een egale look en voedt het tegelijkertijd. Twee vliegen in een klap dus!

Too Faced Peach Leopard

3. Too Faced Peach Leopard
Nu de grauwe winter nadert is het verstandig om met kleur te werken. Ik doet dit ook, alleen wel met mate. ‘Peach Leopard’ van Too Faced, voldoet aan hieraan. Het product geeft de huid een natuurlijk warm goud tintje.

Bourjois Pump Up Mascara

4. Bourjois Pump Up Mascara
Je ogen zijn je blikvangers, deze mogen dan ook extra de nadruk krijgen. De ‘Pump Up’ masacara van Bourjois zorgt voor de nodige volume. Als ik nog meer volume wil dan kies ik voor een wimperkruller.

L'Oreal Glam Shine Fresh

5. L’Oreal Glam Shine Fresh
Om het af te maken, stralende lippen. Kies voor een mooie natuurlijke lipgloss. Zo schitteren je lippen zonder het onnatuurlijk te laten lijken. Ik ben dol op L’Oreal Glam Shine Fresh.

Bekijk hier de beauty favorites van model en SBS6 Shownieuws lifestyle-deskundige Marvy Rieder.

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties