0

Beautyproducten, we kunnen niet zonder ze. Mascara geeft je een mooiere oogopslag, goede gezichtscreme zorgt voor een stralende huid en een leuke nagellakje is de ultieme accessoire bij een outfit.

Dit keer laat Frederique van der Wal, eigenaresse van het eerste bloemenmerk ter wereld Frederique’s Choice en voormalig supermodel, weten wat haar favoriete beautyproducten zijn. Lees snel verder hieronder!

1. Wrinkle Butter met Earthworm Complex

1. Wrinkle Butter met Earthworm Complex
Dit product werkt zo goed omdat het is gemaakt van poep. Precies, poep uit organische, voedselrijke gietstukken van regenwormen. Ze zijn gevonden in de aarde en in deze formule zijn ze gemengd (en gesteriliseerd!) met andere krachtige ingrediënten zoals hyaluronzuur, cafeïne en natuurlijke derived emollients. Het is algemeen bekend bij biologische boeren dat regenworm gietstukken de vruchtbaarheid van de bodem verbeteren en daardoor planten sneller laten groeien. Ook verlengt het de levensduur van de cellen. Het produceert soortgelijke effecten op de huid; smoothing rimpels, het stimuleren van cellen en het verstrekken van diepe hydratatie.

2. Leonor Greyl Huile De Magnolia

2. Leonor Greyl Huile De Magnolia
Er is niets mooiers dan een zachte, glanzende huid. Huile de Magnolia van Leonor Greyl geeft mij een satijnzachte huid. Het is gemaakt met een mix van hydraterende, botanische oliën die rijk zijn aan vitamine A. Bovendien is het ook verrijkt met de subtiele geur van magnolia. Ik ben gek op bloemen! Ik gebruik het het liefst ‘s avonds. Het geeft mijn huid een mooie glow als ik wakker wordt.

3. Maybelline Mascara Illegal Length (klik om te bestellen bij Nelly.com)

3. Maybelline Mascara Illegal Length
Maybelline mascara gebruik ik al heel veel jaren. Sinds ze met de Illegal Length Mascara zijn gekomen, ben ik helemaal blij! Het geeft net meer lengte. Die nepwimpers zijn af en toe leuk, maar voor even snel en makkelijk is dit een uitvinding!

Bekijk hier de beauty favorites van Thijs Willekes, beautycoach en presentator.

(Beeld: Eric van den Brulle)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties