0

Beautyproducten, we kunnen niet zonder ze. Mascara geeft je een mooiere oogopslag, goede gezichtscreme zorgt voor een stralende huid en een leuke nagellakje is de ultieme accessoire bij een outfit.

Dit keer laat Annic van Wonderen, founder & director van I Love Fashion News, weten wat haar favoriete beautyproducten zijn. Lees snel verder hieronder!

BB Cream van Garnier

1. BB Cream van Garnier

Ik heb nooit foundation gebruikt, omdat ik dat gevoel van zo’n ‘plamuur laag’ niet prettig vind op mijn huid. Ik werk veel en slaap niet altijd even lang dus soms is een beetje camouflage op mijn gezicht geen overbodige luxe. Twee maanden geleden werd ik getipt door blogger Serena Verbon van Beautylab.nl om BB Cream van Garnier te gebruiken. Deze creme camoufleert oneffenheden, maar voelt niet aan als een dikke plamuur laag. Vanaf het moment dat ik BB Cream gebruik kreeg ik (echt) van iedereen complimenten dat ik er goed en fris uitzie. Je snapt, BB Cream is nu mijn favoriete beautyproduct!

Idealist Serum van Estée Lauder

2. Idealist van Estée Lauder

Ik vind het heel erg belangrijk om mijn huid goed te verzorgen en te reinigen, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Mijn moeder heeft amper rimpels en verzorgt en reinigt zolang ik me kan herinneren haar huid elke dag. Dankzij zo’n goed voorbeeld doe ik dat dus ook, met producten van Estée Lauder. Mijn favoriet is het serum Idealist van Estée Lauder. Het verkleint je poriën en maakt je huid daardoor heerlijk zacht en egaal. Volgens mijn beauty adviseur is dit serum dé verzekering voor je huid omdat het ook de dode huidcellen voortdurend verwijderd, zodat de poriën niet verstopt raken. Nog een andere beauty tip die ik van mijn moeder heb: draag buiten altijd een zonnebril, ook als de zon niet schijnt. Zo knijp je niet met je ogen en krijg je minder snel rimpel. Of het echt werkt weet ik niet, maar zoals ik al zei mijn moeder heeft amper rimpels! ;-)

Victoria's Secret Lipgloss in de kleur "Slice Of Heaven'

3. Slice Of Heaven lipgloss van Victoria’s Secret

Wat ik altijd vervelend vind aan andere soorten lipgloss of lippenvet is dat het zo vies smaakt. Ik eet het natuurlijk niet op, maar je proeft toch hoe je lipgloss smaakt. De lipgloss van Victoria’s Secret is mijn favoriet en dan vooral ‘Slice of Heaven’. Deze smaakt en ruikt naar snoepjes, heeft een mooie licht roze kleur en verzorgt je lippen ook nog!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties