0

Model beauty secretsAls model zit je heel wat uurtjes in de make-up, maar dat betekent natuurlijk niet dat je dan direct weet hoe je ál die producten moet gebruiken. Ze klooien net als wij wel eens met het blenden van verschillende tinten foundation en schieten vast wel eens dramatisch uit met hun mascara.

Ze hebben alleen wel één voordeeltje boven diegenen met een minder spannend beroep. Ze zitten bovenop alle beauty trend en komen praktisch dagelijks in contact met de masterminds op het gebied van gezichtsverzorging, make-up en de rest van de beauty gerelateerde onderwerpen. W magazine vroeg de modellen uit hun Privacy Settings fotoserie.

In een filmpje waarop de modellen gehuld zijn in een badjas doen ze uit de doeken wat hun tips en tricks zijn op het gebied van beauty. Chrissy is bijvoorbeeld all about het advies vragen van haar on set beautyteam; Rosie noemt dat ook als grootste perk en Doutzen is fan van het creëren van schaduwen in haar gezicht. Joan Smalls leerde iets héél handigs van haar make-up artiesten: gebruik je lipstick ook als blush, om de kleuren goed te laten matchen!

Wil je weten wat de modellen je nog meer als advies geven? Bekijk dan het filmpje hieronder!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties