0

150 snake massageWij krijgen de meest fijne gevoelens bij de gedachte dat je lekker bij de schoonheidsspecialiste in een behandelstoel ligt en een schoonheidsbehandeling ondergaat. Even heerlijk relaxen en eventjes een momentje voor jezelf. In andere landen gaat dit er wel heel anders aan toe.

Wij hebben namelijk de meest extreme schoonheidsbehandelingen voor je op een rijtje gezet en het lijstje is echt heel bizar. Daarnaast vragen wij ons ook af of veel mensen deze behandelingen wel vrijwillig willen ondergaan. Tegenwoordig doen mensen de gekste dingen om er mooi uit te zien dus we staan er natuurlijk niet helemaal van te kijken.

1 Vogelpoep gezichtsbehandeling
Ja, je leest het toch echt goed. In de traditionele Japanse Geisha cultuur gebruikten de vrouwen dit ‘speciale’ japanse ingrediënt. De Geisha’s deden er alles aan om een perfecte huid te krijgen en puistjes waren niet te bekennen. Zij gebruikten vogelpoep omdat het natuurlijke enzymen en zuren bevat. Dit zorgt ervoor dat oude cellen loskomen en nieuwe huidcellen weer worden geproduceerd. Hierdoor krijg je een schitterende huid. Als het dan toch echt vogelpoep is dan hebben we het liever van een nachtegaal.

2. Slakken gezichtsbehandeling
Deze behandeling is niet weggelegd voor mensen die bang zijn voor slakken, maar er bestaat dus echt een gezichtsbehandeling met levende slakken. Deze beestjes produceren slijm door sexuele redenen en dit klinkt misschien niet zo smakelijk maar deze slijm is wel geweldig voor de huid. Het gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een mooi glow. Daarnaast bestaat het slijm uit antioxidanten en hyaluronzuur. Dit laatste goedje vermindert rimpels en lijntjes. Mocht je er geen erg in hebben dat de slakken over je huid wandelen dan is deze treatment misschien wel iets voor jou.

3. Gouden gezichtsbehandeling
Deze gezichtsbehandeling is perfect voor de ketting rokers onderons. De 24 karaat gouden blaadjes bevatten ingrediënten waardoor je huidskleur beter tot zijn recht komt en dus meer gaat schitteren. Het is misschien niet echt aan de goedkope kant, maar het is dan misschien ook niet helemaal voor ons weggelegd.

4. Olifant massage
In Thailand is het mogelijk om je te laten masseren door een olifant. Dit is misschien wel één van de bizarste massages die je daar ooit kunt krijgen. Of het heel erg ontspannend is dat is natuurlijk ook een ander verhaal.

5. Slangen massage
Als je dacht dat het niet ergen kon, nou dat kan het dus wel. Op een boederij in Israel is het namelijk mogelijk om je te laten masseren door slangen. Het enige wat je moet doen is even wat moed bij elkaar verzamelen en je kan zo in een bak vol slangen gaan liggen voor een welverdiende massage.

6. Hot cupping
Deze massage wordt veel gebruikt in de Aziatische cultuur. Voor deze massage worden er cups heet gemaakt en aan je huid vast gezogen. Voor een uur lang worden deze kopjes aan de huid vastgezet en dit zorgt ervoor dat de gifstoffen in je huid worden losgemaakt. Na het uurtje lijkt je rug wel op een paars schaakbord, maar het resultaat mag er dan ook wel wezen.

Bekijk de foto’s hieronder.

 • 6e4ada29a09ed62bece768604bc52069
  Vogelpoep facial
 • 7d2c6cfa3b4b3c231ba5730999fb39ab
  Slakken facial
 • d22d67dac7b956de13d3113284ddedfd
  Gouden facial
 • 3f4b52a0296dd2cae78cfc8da23dcd06
  Olifanten massage
 • 96d2235e6e12893d2441d37b96b9589e
  Slangen massage
 • hot cupping
  Hot cupping

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties