0

Sin City: A Dame To Kill For - Los Angeles PremiereWe kunnen geen genoeg krijgen van beauty geheimen, zeker niet als ze onthuld worden door de allerknapste celebs. Make-up trucjes waardoor ons leven wat makkelijk wordt of trucjes waarmee we onze huidjes mooier kunnen krijgen, wij horen ze graag allemaal.

Celebs hebben natuurlijk ook genoeg beauty geheimen geleerd van de beste make-up goeroe’s of specialisten en sommige geheimen zullen je laten grinniken van binnen. Gelukkig maar voor ons dat ze dit willen delen want wie weet kunnen we het thuis ook nog eens uitproberen. Baadt het niet dan schaadt het niet toch? Hieronder hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet.

1. Emma stone 
Actrice Emma Stone zweert bij natuurlijke druivenpit olie. Ze gebruikt het als gezichtscreme voor zowel dag als nacht. Ze gebruikt het liefst natuurlijke producten omdat haar allergien er voor zorgen dat ze reacties kan krijgen van bepaalde producten. Emma heeft daarom altijd een flesje in haar tas. Als ze dan voelt dat haar gezicht droog aanvoelt dan kan ze het altijd gebruiken. Het helpt de huid te beschermen van invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld de zon en werkt verzachtend op de huid.

2. Halle Berry 
Actrice Halle Berry heeft een special middeltje om cellulitus tegen te gaan. Ze gebruik namelijk gemalen koffiebonen voor in haar lichaamsscrub. Cafeïne in crèmes staat bekend om de huid op te peppen en vocht af te drijven en het maakt haar huid zachter. Klinkt nog niet eens zo gek dus Halle.

3. Kim Kardashian 
Kim Kardashian kan niet meer zonder suiker en dan hebben we het niet over zoete donuts of lekkernijen. De realityster gebruikt namelijk elke dag een lepel met suiker om haar huid te laten schitteren. Ze doet de suiker in haar douche gel voor een zachte exfoliërende ervaring.

4. Sienna Miller
Sienna Miller wil natuurlijk altijd dat haar lokjes er op en top uitzien. Mocht het een keer fout gaan dan heeft ze altijd ketchup in de aanslag staan want dit zorgt ervoor dat de groene gloed uit heur haar gaat. Slim!

5. Jessica Biel
Jessica Biel heeft iets uitgevonden om natte plekken tegen te gaan onder haar oksels. Als ze onderweg is naar award shows of premières dan houdt ze tissues onder haar oksels zodat ze geen blunder kan begaan. Stapt ze uit de auto dan heeft ze natuurlijk allang de stukjes papier ergens weggestopt. Smile and wave! 

6. Jessica Alba 
Actrice Jessica Alba gaat nooit haar deur uit zonder haar beste beauty vriend gebruikt te hebben; haar wimperkruller. Jessica zullen we niet zo vaak zien met een hele opgedofte make-up look in haar vrije tijd. Een wimperkruller is voor haar dus de perfecte oplossing als ze er moe uitziet. Dit zorgt er namelijk voor dat haar wimpers langer lijken.

 • Press Conference for Birdman
  1. Emma Stone
 • God's Love We Deliver Golden Heart Awards
  2. Halle Berry
 • Charlotte Tilbury`s Make-Up Your Destiny Beauty Festival
  3. Kim Kardashian
 • International Medical Corps 2014 Annual Awards Celebration
  4. Sienna Miller
 • Tiffany & Co Flagship Opening
  5. Jessica Biel
 • Sin City: A Dame To Kill For - Los Angeles Premiere
  6. Jessica Alba

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties