0

BehatiBehati Prinsloo deed het ‘onmogelijke’, ze bracht het hoofd van de modellenverslindende Adam Levine op hol en na een jaar daten ging hij voor haar op de knieën. Nog een klein jaartje later vlogen de Victoria’s Secret Angel en Maroon 5 leadzanger naar Afrika voor hun huwelijksreis.

Adam heeft het goed voor elkaar met de Namibische schone, want she has it all. Niet alleen heeft ze een prachtig figuur, een gave huid en lange golvende lokken, ze is ook nog eens ontzettend down to earth, grappig én houdt van fastfood op zijn tijd. Oohja en niet te vergeten, Behati is ook nog eens vrijgevig en doet dan ook zonder twijfel haar beautyrituelen uit de doeken. Benieuwd hoe zij denkt over make-up, diëten en katers? Dan moet je door lezen!

1. Make-up 
Voor dagelijkse bezigheden doet Behati niet veel aan haar make-up, meestal laat ze het bij het wegwerken van wat onregelmatigheden en als ze zin heeft waagt ze zich ook aan een likje mascara. Ze zweert overigens wel bij zonnebrandcrème!

2. Diëten 
Aan diëten doet het model niet. Ze zorgt ervoor dat ze gezond eet maar dat zegt ze altijd al gedaan hebben . Ze at een tijdje extra veel proteïnen en groentes, maar ook daar let ze niet meer op. Wel eet Behati heel graag snacks, het liefst zelfs die van anderen: “Lily [Aldridge] always has a snack bag with her and I eat all her snacks. I’m a snack stealer! Lily is like my mum. Sometimes when we travel together, she’s like, ‘I packed you a whole snack bag.’

3. Juice cleanses 
Je hoort er veel over, juice cleanses, waarbij je een paar dagen alleen maar groente- en fruitsappen drinkt. Behati gelooft daar echter niet in. En ja, ze heeft het uitgeprobeerd, maar dat was geen succes: “by the third day I wanted to kill everyone”. 

4. Cocktails 
De Angel kan zich prima vermaken op een feestje en heeft dan het liefst een cocktail in haar handen. Bij voorkeur is dat een margarita of een lychee martini. Haar geheim voor een killer margarita is niet teveel suiker: “Fruit, a little bit of salt, lime juice, and a little bit of tequila. You don’t need tons of sugar.”

5. Katers 
Na cocktails komen katers en ook Behati voelt zich dus wel eens beroerd na een te gezellig avondje. Haar motto is echter niet zeuren maar zweten. Om van haar kater af te komen stapt ze onder een verfrissende douche en daarna in haar work-out kleding, om de kater haar lichaam uit te zweten.

6. Haren 
We willen allemaal de perfecte, lichtblonde  strandkrullen en Behati heeft ze. Eén ker per jaar laat ze haar lokken blonderen, maar in de zomer laat ze de zon zijn werk doen. Bovendien surft ze graag en dan beschermt ze haar haren met een olie met UV factor, zodat ze niet uitdrogen.

  • Behati

(Beeld: www.instagram.com/behatiprinsloo)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties