0

11203458_881387958574079_49769683_nWij staan altijd in vuur en vlam voor nieuwe weetjes op het gebied van beauty en als er ook nog eens tips zijn om ons weerbarstige haar controleerbaar te krijgen dan horen we die maar al te graag!

Braziliaanse schoonheidsspecialisten staan vaak vooraan qua beauty trends: de Brazilian blowdry, de Brazilian wax, je favoriete keratinebehandelingen? Je snapt het wel, allemaal afkomstig uit het geboorteland van supermodel Alessandra Ambrosio. De nieuwste craze schijnt weer een toppertje te zijn: velaterapia. Het is een methode die daar al decennia wordt gebruikt om van je dode haarpunten af te komen, maar hier in opmars is.

Basically komt het erop neer dat je een deel van je lokken in een dunne streng draait, waar de dode punten uit zullen springen. Vervolgens ga je hier met het vlammetje van een aansteker of kaars langs om al je dode punten weg te branden. Het klinkt allemaal heftig, maar op de foto hieronder zie je dat Alessandra deze methode volledig vertrouwt. En als het goed genoeg is voor haar… Bovendien schijnen je lokken er ook nog eens extra van te gaan glanzen!

Er is echter één dingetje dat ons tegenhoudt: als jouw haar weleens in een kaars is gekomen, dan weet jij ook verbrand haar énorm stikt. Dat vooruitzicht is niet zo aantrekkelijk. En wat als de behandeling mislukt en een complete pluk in vlammen opgaat?

  • Alessandra valeterpia

(Beeld: www.instagram.com/alessandraambrosio)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties