0

10919333_775907432489202_1434898430_nMake-up is hoogstwaarschijnlijk onderdeel van je dagelijkse routine: bed uit, onder de douche, aankleden, make-upje! Zelfs als je niet een echte make-up fanatic bent is de kans groot dat je toch iedere ochtend de tijd neemt voor een likje mascara. Wat is dat toch, die fascinatie met mooie, lange, verleidelijke wimpers?

Snap je wat we bedoelen? Dan kunnen we je vast ook blij maken met zes wijsheden over jouw wimpers. Bijvoorbeeld hoe je ze moet verzorgen om ze langer, voller en dikker te krijgen. De tips zijn afkomstig van de directeur van RapidLash, een Brits merk dat zich bezig houdt met verzorging voor je wimpers. Lees hieronder wat het merk te vertellen heeft over onze wimpers.

1. Je wimpers zijn net zoals iedere ander haar op je lichaam, maar vallen wel sneller uit dan bijvoorbeeld de haren op je hoofd. Ze blijven 60-90 dagen zitten in plaats van twee tot zeven jaar.

2. De meest voorkomende reden dat je wimpers te snel uitvallen, is het verkeerd gebruiken van je wimperkruller en het verkeerd verwijderen van je make-up of nepwimpers. Ook factoren als leeftijd en stress kunnen uitval van je wimpers tot gevolg hebben.

3. Wimperkrullers, zowel de normale als de warme variant, zijn een goede manier om je wimpers wat extra va-va-voom te geven. Wel moet je oppassen dat je niet te hardhandig aan de slag gaat met deze beautytool. Dat kan je wimpers beschadigen.

4. Ook wimper extensions zijn zonder problemen te gebruiken, maar het is belangrijk dat je deze laat zetten én laat verwijderen door een professional.

5. Het dragen van mascara is volgens RapidLash wederom niet slecht voor je wimpers, maar het is wél schadelijk als je heel grof je mascara verwijdert.

6. Heb jij ook altijd zo een moeite met het subtiel verwijderen van je  waterproof mascara? Dan wordt aangeraden om je wimpers eerst even te weken door een watje met make-up remover op je wimpers te laten rusten.

  • 10919333_775907432489202_1434898430_n

(Beeld: www.instagram.com/kyliejenner)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties