0

Bobbi BrownVelen van jullie kennen waarschijnlijk één van de grotere make-up guru’s Bobbi Brown wel. Bobbi Brown is het levende bewijs dat als je maar hard genoeg droomt en werkt een heel beauty imperium kan opbouwen.

Vroeger steelde ze al de make-up van haar moeder en nu sinds een aantal jaren haar eigen make-up lijn heeft, vindt ze het belangrijk om vrouwen over de hele wereld te inspireren. Bobbi gelooft dat make-up een manier is voor veel vrouwen om zichzelf mooier en zelfverzekerder te laten voelen, waardoor de unieke schoonheid meer naar buiten komt. Volgens haar draait niet alles om perfecte looks, maar juist om het vieren van van je individualiteit. Wij hebben de 6 leukste en belangrijkste make-up tips van de beauty guru op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder.

1. Hoe zorg je dat foundation lang blijft zitten?
Bobbi Brown gelooft dat de juiste crème heel belangrijk is en het verschil kan uitmaken. Als je gezicht bijvoorbeeld droog is, dan is een hydraterende balm of foundation op oliebasis de juiste oplossing. Als je een vette huid hebt dan is het belangrijk om een moisturizer te gebruiken op gel basis. Poeder na het aanbrengen van je foundation het gezicht af met een poeder. Dit kan namelijk ook ervoor zorgen dat  je foundation de hele dag door goed blijft zitten.

2. Hoe voorkom je droge plekjes op je lippen door lipstick?
Tijdens de winter is het heel belangrijk om een rijke lipbalsem aanbrengt voor het slapen gaan. Daarnaast is het goed als je lipstick vitamine E of shea butter bevat om je lippen te voeden. Hier geldt; hoe droger de lippen, hoe minder goed je lipstick blijft zitten. Mochten je lippen heel droog zijn dan kun je altijd een balm gebruiken voor het aanbrengen. Om te zorgen dat je lipstick de hele dag door op de goede plek blijft zitten, kun je een lip liner gebruiken die matcht bij de kleur van je lipstick.

3. De beste oplossing voor wallen onder de ogen
Je kunt het beste je wallen en donkere kringen onder je ogen camoufleren met een concealer. Kies altijd een concealer die lichter is dan je eigen foundation. Begin met het aanbrengen bij de binnenste hoek van het oog naast de neus. Vervolgens poeder je het af zodat de concealer langer goed blijft zitten.

4. Hydrateer!
Dit wordt vaak gezegd; hydratereren is erg belangrijk en één van de beste beauty tips ooit. Een goed gehydrateerde huid straalt namelijk. Drink zoveel mogelijk water en eet hydraterende voedingsmiddelen zoals komkommer, selderij en watermeloen en vermijd te veel alcohol en cafeïne want dit droogt de huid uit.

5. Voed jezelf alsof je een atleet bent
Bobbi zegt dat het belangrijk is om jezelf niet te gaan uithongeren om er als een model uit te zien. “Think of food as fuel. When it comes to eating, focus on being strong — not on being thin. The more dark green veggies and nutrient-dense food you eat, the stronger and more energized you’ll feel and look”, aldus Bobbi.

6. Geef nooit op
Als laatste de inspirerende woorden om nooit op te geven. Toen Bobbi aan het begin van haar carrière stond nam ze met ‘nee’ geen genoeg. “Never give up. When I started working in makeup, I had no experience. A lot of times I had to work for free to prove myself and sometimes people wouldn’t even let me do that. Even though I had really discouraging days, I never let no become the final answer”, aldus Bobbi.

Bekijk een make-up tutorial van de make-up artiest hieronder.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties