0

nikkie plessen bevallen alain 150Afgelopen zomer waren er aardig wat BN’ers tegelijkertijd zwanger en de meesten zijn al bevallen van hun prachtige kindje. Beviel Lieke van Lexmond laatst nog van haar zoontje, nu sluit Nikkie Plessen het rijtje af.

De modeontwerpster heeft gisteravond bekend gemaakt dat zij bevallen is van een zoontje en hij heet Alain Henri Robert Bontekoe! Alain vonden Nikkie en Ruben allebei gewoon heel mooi, vertelde ze aan RTL Boulevard, en de middelste namen zijn gekozen vanwege hun ouders.

De bevalling was super makkelijk want binnen 11 minuten was het kereltje van maar liefst 3605 gram eruit. “Als er nog een volgende keer komt, kan je beter niet de supermarkt ingaan met weeën”, werd er gegrapt door het kraampersoneel. “Vorige keer was het ook makkelijk, maar Jolie was kleiner. Het is nooit fijn, het doet heel veel zeer maar ik ben heel gefocusd denk ik”, aldus Nikkie.

Gefeliciteerd Nikkie en Ruben!

  • nikkie plessen bevallen alain 500
    Nikkie: "Welkom lief broertje! Onbeschrijfelijk gelukkig zijn wij met onze lieve, mooie en gezonde zoon Alain! #family #love #liefde"

www.instagram.com/NikkiePlessen

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties