0

kourtney bevallen december 2014 150Kourtney Kardashian en Scott Disick hoopten stiekem dat hun derde kindje tijdens kerstmis ter wereld zou komen. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn want het jongetje werd gisteren geboren, maar dit gebeurde wel op een andere bijzondere dag!

Gisteren was namelijk ook de verjaardag van Kourtney en Scott’s oudste zoontje, genaamd Mason. “The family is freaking out with joy,” vertelt een woordvoerder tegen E! News. “What an amazing coincidence.” Het knulletje mocht vijf kaarsjes op de verjaardagstaart uitblazen maar of mama en papa daarbij aanwezig waren of al bezig waren met geboorte van hun derde spruit, is nog niet duidelijk.

We zijn natuurlijk razend benieuwd naar meer details van de bevalling én natuurlijk wat de naam is van het pasgeboren ventje, maar daar komen we vast snel achter gezien de Kardashians graag veel met de wereld delen!

Op een foto zullen we wellicht nog even moeten wachten. Kourtney heeft tot nu toe altijd een deal gesloten met een magazine om de eerste beelden van haar uitgebreide gezinnetje te mogen delen en dat zal nu vast ook het geval zijn.

  • BP_19443929
  • BP_22735696
  • BP_22798614

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties