0

11th Annual CFDA/Vogue Fashion Fund AwardsIeder jaar vindt het flamboyante British Fashion Award show plaats, en worden er verschillende prijzen uitgereikt voor onder andere de beste ontwerper, modemerk en beste model van het jaar. Op 1 december 2014 zullen de prijzen overhandigt worden in het London Coliseum theater en dat gaat nog eens heel spannend worden voor de genomineerden.

Vogue’s fashionqueen en editor Anna Wintour mag tijdens deze prestigieuze show ook een hele bijzondere prijs in ontvangst nemen. De wereldbefaamde en gewaardeerde Vogue editor mag volgende maand de Outstanding Achievement Award mee naar huis nemen. Anna heeft deze prijs meer dan verdient omdat haar bijdrage in de fashion industrie ongekend is.

Wie de prijs van beste model van het jaar krijgt wordt nog niet bekend gemaakt maar wat we wel weten is dat Cara Delevingne een hele grote kans maakt. Verder zijn grote namen zoals Tom Ford, Stella McCartney en Victoria Beckham ook genomineerd voor de beste modemerken van het jaar. Wij zijn heel erg benieuwd!

  • 11th Annual CFDA/Vogue Fashion Fund Awards

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties