0

SYLVIEHooggehakt, goed gekapt en strak in het pak verschenen de meest stijlvolle BN’ers van Nederland gisteren avond in het Vondelpark in Amsterdam. Daar werden namelijk de Grazia Awards uitgereikt. Een felbegeerde prijs onder de modebewuste beroemdheden van Nederland.

Onder de genomineerde voor de Fashion Style Awards waren Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam, Nikkie Plessen en Winonah de Jong, maar blonde beauty Sylvie Meis ging uiteindelijk met de prijs naar huis. Sylvie sprak een persoonlijk dankwoordje uit naar haar bestie en persoonlijke styliste Danie Bles. “We weten allemaal dat mode niet het allerbelangrijkste in de wereld is, maar het maakt het leven wel leuk. Ik wil vooral mijn goede vriendin Danie Bles bedanken voor de goede stijladviezen.”

Ieder jaar zet het tijdschrift dertig BN’ers in het zonnetje die bij de redactie zijn opgevallen door hun kledingstijl, haardracht of modecarrière. Niet alleen Sylvie is een award voor op haar schoorsteenmantel rijker. Renate Verbaan won de Fashion Hair Awards, Fred van Leer de Fashion Stylish Man Award, Jan Kooijman de Fashion Stylist Award, Victoria Koblenko de Fashion Forward Award en Geraldine Kemper de Fashion Beauty Style Award.

  • #amsterdam #grazia #awards #fun
    #amsterdam #grazia #awards #fun
  • Wow!!! I won the #FashionStyleAward #Grazia A big Thank you to all the voters
    Wow!!! I won the #FashionStyleAward #Grazia A big Thank you to all the voters
  • Girls just wanna have fun! @bydanienl @xellycvk @joyceversloot #grazia #awards #amsterdam
    Girls just wanna have fun! @bydanienl @xellycvk @joyceversloot #grazia #awards #amsterdam

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties