0

Pharrell 150Happy, Marilyn Monroe, Blurred Lines, het zijn allemaal hits die bewijzen hoe succesvol Pharrell Williams op dit moment is. De zanger heeft de wereld echter meer te bieden dan een gouden strot en leuke beats, namelijk een ontzettend goed stijlgevoel.

De zanger besteedtgraag aandacht aan zijn uiterlijk, dat moge duidelijk zijn als bekend figuur, maar wat hem onderscheidt, is dat hij is absoluut niet bang is om risico’s te nemen. Zo verscheen hij bij de Grammy Awards met een inmiddels legendarische Vivienne Westwood hoed. Pharrell zei over het dragen van de hoofddeksel: “I was just wearing a hat, some people like it and some people are like ‘what is that?’. At the end of the day I feel good if I’m expressing myself.” 

Pharrell wordt nu beloond voor zijn eigenzinnige stijl; hij mag namelijk de Fashion Icon prijs meenemen op de komende CFDA Awards. Pharrell is de tweede man die de award ontvangt, zijn voorganger was Johnny Depp in 2012. Vorig jaar ging de eer naar Rihanna, die een onvergetelijke nude jurk droeg met allerlei kristallen erop toen ze de award in ontvangst nam.

We zijn benieuwd hoe Pharrell gekleed gaat als hij de award in ontvangst gaat nemen, zou hij Rihanna kunnen overtreffen?

  • Pharrell 500

(Beeld: www.instagram.com/pharrell)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties